Sponsrat innehåll

4 presenter att lägga i påskägget

Snart är det påsk och dags att fylla alla påskägg! Godis är en självklarhet men visst vore det roligt att ge något mer, något större och som varar längre?

Här har vi samlat 4 tips på saker som lätt får plats i ägget men som kommer förgylla hela våren och sommaren för dina nära och kära!

1. Baka drömtårtan med Tea Malmegård

Har du någon nära och kär som älskar bakning? Köp Teas tårskurs och ge bort som present i påskägget! Med krämiga fyllningar, sötsyrliga mousser och tårtbottnar som smälter i munnen kommer kursen får vilka fikagäster som helst lyckliga som kycklingar. Eller köp onlinekurs till dig själv och överraska med en tårta till påsk - det kommer få hela helgen att stråla!

Läs mer och beställ Teas tårtkurs här >>

2. Skapa en magisk middag med Pauls gröna smaker

Bjud på en riktigt läcker middag som alla kan njuta av till påsk, eller printa ut presentkort på Pauls matlagningskurs och ge bort i påskägget! I Paul Svenssons matlagningskurs online får man lära sig hur man skapar magi med grönsaker. Han ger tips, råd och recept som lyfter middagen till mästerkocksnivå. En perfekt middag när hjärtat slår extra för både nära, kära, djur och miljö. ​

Matlagning ska både vara gott och göra gott. Paul Svensson


Pauls gröna kurs hittar du här >>

3. Överraska med en mystery box

Påsken varar i några dagar men godiset tar snabbt slut.. Vad är väl då bättre än att veta att Kökets box snart kommer hem och överraskar med ännu mer godsaker? Prenumerationen ger dina älskade en box fylld av spännande produkter, nyheter, tips och recept! Köp och skriv ut gåvobeviset och lägg i påskägget så dyker boxen upp inom kort hos din mottagare.

Läs mer och beställ Kökets box här >>

4. Bli en mästare på såser med Tommy Myllymäki

Inga ägg på påskbordet utan en krämig majonnäs, ingen äppelkaka utan en riktigt god vaniljsås och vad är väl en kladdkaka utan en riktigt seg och härlig kolasås? Tänk att kunna ge allt det i ett påskägg! Med Tommy Myllymäkis såskurs kan alla bemästra såserna i köket! I kursen får du ta del av Tommys tips, råd och recept för att laga fonder, såser och vinägrett till perfektion. Köp och skriv ut gåvobeviset på hans kurs och ge bort i påskens ägg!

Här kan du se smakprov och beställa såskursen >>

Påskmat, påskgodis, påsktårta och recept till påskbuffén

Fler tips!