4 presenter att lägga i påskägget_headerLogotype Kökets Kurser - Vit bakgrund - svg

5 presenter att lägga i påskägget

Snart är det påsk och dags att fylla alla påskägg! Godis är en självklarhet men visst vore det roligt att ge något mer, något större och som varar längre? Här har vi samlat 5 tips på saker som lätt får plats i ägget men som kommer förgylla hela våren och sommaren för dina nära och kära!

1. Baka drömtårtan med Tea Malmegård

Så lyckas du med påsktårtan – Teas 5 bästa konditorstips_03
Har du någon nära och kär som älskar bakning? Köp Teas tårskurs och ge bort som present i påskägget! Med krämiga fyllningar, sötsyrliga mousser och tårtbottnar som smälter i munnen kommer kursen får vilka fikagäster som helst lyckliga som kycklingar. Eller köp onlinekurs till dig själv och överraska med en tårta till påsk - det kommer få hela helgen att stråla!

Läs mer och beställ Teas tårtkurs här >>

2. Skapa en magisk middag med Pauls gröna smaker

Bjud på en riktigt läcker middag som alla kan njuta av till påsk, eller printa ut presentkort på Pauls matlagningskurs och ge bort i påskägget! I Paul Svenssons matlagningskurs online får man lära sig hur man skapar magi med grönsaker. Han ger tips, råd och recept som lyfter middagen till mästerkocksnivå. En perfekt middag när hjärtat slår extra för både nära, kära, djur och miljö. ​

Matlagning ska både vara gott och göra gott. Paul Svensson


Pauls gröna kurs hittar du här >>

3. Bli en mästare på såser med Tommy Myllymäki

Så enkelt gör du vanilj & kolasås_sila
Inga ägg på påskbordet utan en krämig majonnäs, ingen äppelkaka utan en riktigt god vaniljsås och vad är väl en kladdkaka utan en riktigt seg och härlig kolasås? Tänk att kunna ge allt det i ett påskägg! Med Tommy Myllymäkis såskurs kan alla bemästra såserna i köket! I kursen får du ta del av Tommys tips, råd och recept för att laga fonder, såser och vinägrett till perfektion. Köp och skriv ut gåvobeviset på hans kurs och ge bort i påskens ägg!

Här kan du se smakprov och beställa såskursen >>

4. Smaker från Mellanöstern med Zeina Mourtada

Zeina-lagar buffé Zeinas kurs
Ett matlagningsintresserad vän kommer verkligen uppskatta denna present i påskägget med tips och trix från Mellanöstern. Zeina lär ut allt om kryddblandningar, meze, kebab, risrätter, bröd och den mest klassiska efterrätten baklava.

5. Vin och mat i kombination - en oslagbar present

Mischas kurs - mischa huvudbild
Har du någon i din närhet som älskar att äta mat och dricka vin (som många gör!) Då tycker vi du ska ge bort Mischa Billings kurs om vin och mat i kombination till den personen. En perfekt kurs att koppla av till efter en mäktig påsklunch!

Påskmat, påskgodis, påsktårta och recept till påskbuffén

Löjromssmörgås
Halv åtta hos mig logo

Löjromssmörgås

Lars Viktorsson
15 min
Löjromsbakelse
Inger Bjugård

Löjromsbakelse

Inger Bjugård