Prinsesstubbe med rabarber

9 enkla och löjligt goda tårtor

Det finns många dagar som är värda att firas med en riktigt god tårta! Här hittar du enkla recept på tårtor du kan slänga ihop samma dag. Du kan alltid köpa färdiga tårtbottnar när det måste gå extra snabbt!

Prinsesstubbe med rabarber

Vårens finaste tårta! Camilla gör favoriten prinsesstårta i form av en stubbe och fyller den med hemkokt rabarbersylt, fluffig grädde och len vaniljkräm.
Sponsrat innehåll

Ljuvlig Oreotårta

Ljuvlig Oreotårta ny
En fluffig, len och alldeles fantastisk tårta som bakas på färdiga tårtbottnar varvat med chokladkräm och Oreo-fluff. Älskad av såväl stora som små!

Morotskaketårta med vit chokladfrosting

Morotskaka i flera lager - saftiga bottnar av morotskaka varvade med en härlig frosting med vit choklad. Garnera med bär efter säsong.

Prinsesskladdkaka, Camilla Hamids recept

Har du ibland svårt att bestämma dig ifall du ska göra prisesstårta eller kladdkaka? Vi förstår dig! Här har geniet Camilla Hamid förenat det bästa av två världar i en helt underbar prinsesskladdkaka som är både kladdig, krämig, gräddig och ljuvlig.

Per Morbergs Pavlovatårta

Smaskig marängtårta med lemon curd och färska bär. Blir det någon bit kvar är den nästan ännu godare dagen efter...

Jennys 10-minuterstårta

Supersnabb och magiskt god tårta på färdig maräng. Perfekt som sista-minuten-tårta till mors dag, skolavslutningen, studentmottagningen eller varför inte till midsommarfirandet?

Budapesttårta i långpanna med jordgubbar

Ljuvlig tårta med hasselnötsmaräng som görs i långpanna och räcker till många. Fyllningen med syrlig färskostgrädde och jordgubbar bryter av fint mot den söta marängen. En given favorit till sommarens alla kalas.
Sponsrat innehåll

Pannkakstårta med banan, färskost och bär

En tårta som du svänger ihop på nolltid - för du vet väl att man kan köpa färdiga pannkakor, särskilt när man gör pannkakstårta!

Daimglasstårta

Enkel och vansinnigt god cheesecaketårta med glass och daim - var beredd - alla som smakar vill ha receptet!