Rika riddare på brioche med löjrom

Nyårsmeny à la Catarina König

Osäker på vad du ska bjuda på till årets sista middag? Catarina König har komponerat ihop en helt oemotståndlig nyårsmeny bestående av förrätt, huvudrätt och dessert, redo att kopieras rakt av och servera. Med dessa enkla recept garanterar vi ett GOTT slut på året!

Förrätt: Rika riddare med löjrom

Lyxig variant på löjromstoast! Här använder Catarina briochebröd men det går också fint att använda vanligt formbröd.

Huvudrätt: Oxfilé med pepparsås och potatisros

En otroligt god och lyxig varmrätt med komponenter som går att förbereda i god tid. Såsen är i en klass för sig som man mer än gärna hade velat äta med sked.

Dessert: Mandelkaka med brynt smör och flingsalt

En lättbakad mjuk kaka som snyggt garnerad med grädde och färska bär blir en perfekt och lagom söt dessert att avsluta en god middag med. Kakan går att förbereda i god tid och är dessutom glutenfri.

Recept av Catarina König