Helstekt oxfilé med potatisterrin och pepparsås

Nyårsmeny à la Catarina König

Osäker på vad du ska bjuda på till årets sista middag? Catarina König har komponerat ihop en helt oemotståndlig nyårsmeny bestående av förrätt, huvudrätt och dessert, redo att kopieras rakt av och servera. Med dessa enkla recept garanterar vi ett GOTT slut på året!

Försnacks: Arancini med svamp och tryffel

Svamp- och tryffelarancini
Frasig på utsidan, mjuk, len och varm på insidan - detta är ditt perfekta snacks att inleda nyårsafton med.

Förrätt: Asiatisk toast skagen

En klassiker till förrätt med nya smaker - en asiatisk toast skagen.

Huvudrätt: Helstekt oxfilé med potatisterrin och pepparsås

Catarinas recept på den optimala festrätten - en perfekt stekt oxfilé bjuds med fantastiskt god potatisterrrin och konjaksdoftande pepparsås. Tips! Potatisterrin och sås går fint att förbereda dagen före för att sen värma på vid servering.

Dessert: Mandelkaka med brynt smör och flingsalt

En lättbakad mjuk kaka som snyggt garnerad med grädde och färska bär blir en perfekt och lagom söt dessert att avsluta en god middag med. Kakan går att förbereda i god tid och är dessutom glutenfri.

Ännu fler festliga tips från Catarina!