Korv stroganoff på 7 olika sätt

Korv stroganoff är en av våra absoluta favoriträtter på vardagsmenyn. Det går snabbt, är enkelt, billigt och barnen älskar det!
Men är du sugen på att testa nya varianter? Här har vi samlat 7 olika stroganoff-recept!

Klassisk korv stroganoff >>

Korv Stroganoff på falukorv är en klassiker i det svenska vardagsköket - smakar lika bra i matlådan dagen efter. Här är ett recept från Vår kokbok.

Kyckling- och purjostroganoff >>

Det här är en riktigt smaskig korsning mellan fransk kycklingfrikassé och rysk stroganoff. Om du sätter på lite ris samtidigt som du börjar laga maten så bör allt vara klart samtidigt. Jag brukar i lägga svampen mot slutet av tillagningen, så att den behåller sin konsistens och nötsmak. Om du vill ha mjukare svamp är det bara att lägga i den samtidigt som purjolöken. /Jamie Oliver

Sponsrat innehåll

Halloumi stroganoff med ris >>

En vegetarisk variant på klassikern korv stroganoff, här med halloumi istället för korv. En riktig hit inte bara för dig som är vegetarian.

Per Morbergs korv stroganoff >>

Jag älskar att äta på rejäla lunchhak i förorternas industriområden. Där kan man få äkta korv stroganoff. Jag kan snart doktorera i korv stroganoff. Tricket är en bra falukorv och kaffegrädde istället för slabbig béchamel. /Per

Sponsrat innehåll

Kalkonkorv stroganoff >>

Korv stroganoff på nytt sätt med kalkonkorv. En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

Biff stroganoff >>

En riktig klassiker är den goda biff stroganoffen som passar såväl till vardag som till fest.

Quornstroganoff >>

Klassikern korvstroganoff i vegetarisk tappning med quorn.

Fler tips!