4 bergsäkra förrätter till jul och nyår
Med färskt bröd från Pågen är det alltid enkelt att svänga ihop goda förrätter och festliga snittar. Stek eller rosta brödet frasigt och toppa med en lyxig skagenröra, en krämig ost eller andra festliga toppings - enkelt och alltid omtyckt!
Toast skagen - en klassiker som alltid går hem
En klassisk och perfekt avvägd skagenröra på smörstekt frasigt rostbröd är en svårslagen favorit. Som pricken över i toppas förrätten med lite brynt smör. En utmärkt start på middagen helt enkelt!
Pågen Roast´n Toast är ett utsökt och frasigt rostbröd som passar perfekt till en lyxig förrätt som denna.
Burrata och marinerade tomater - enkelt och lyxigt
Burrata, marinerade tomater, basilika och prosciutto tar gästerna på en tur till Italien! Tips: Välj bort prosciutton så har du en riktigt god vegoförrätt.
Pågen Lantgoda har en fyllig smak av fullkornsvete och havre och passar perfekt till rustika förrätter och snittar.
Snittar med brie och saffranshonung - en ny favorit
Här har du julens ljuvligaste snitt med smörstekt surdegsbröd, len vispad brieost, rostade nötter och saffranshonung. Servera gärna med lite glögg eller ett glas bubbel och julstämningen kommer bli strålande!
Den fylliga smaken från Pågen Lantgoda passar utmärkt ihop med brieosten och den söta honungen.
Snittar med rom, rödlök och smetana - poppis året om
Kombinationen med rom, rödlök och smetana gör succé året om och känns verkligen lyxigt. Här kommer ett supertips till serveringsförslag: vänd brödet i riven grana padano och stek frasigt. Det blir magiskt gott.
Pågen Levain är ett osötat surdegsbröd bakat på de allra finaste råvarorna. Ett bröd som sätter lyxkänslan!