Salsicciatoast med tomater och parmesan

Foto: Köket
Salsicciatoast med tomater och parmesan
8 ingredienser
25 min
Krispig salsiccia tillsammans med tomater läggs upp på rostad levain och toppas med riven parmesan. Kan en middagsmacka låta godare?
Ingredienser
- 4 skivor Pågen Levain
- 400 g salsicciakorv
- 200 g körsbärstomater
- 0,5 kruka basilika, hackad
- 0,5 kruka oregano, hackad
- olivolja
- salt
- 100 g parmesanost
Gör så här
- Dra av skinnet på salsiccian och skär färsen i mindre bitar. Stek köttet krispigt i lite olivolja och tillsätt sedan tomaterna när korven är klar och fått färg.
- Låt stekas tillsammans så att tomaterna blir lätt tillagade och tillsätt då hackade örter. Smaka av med salt.
- Stek eller rosta brödet. Toppa med salsicciaröran och riv över generöst med parmesan!
TIPS!