Italiensk toast med pesto och mozzarella

Pågen Italiensk toast med pesto och mozzarella NY
Foto: Köket.se

Italiensk toast med pesto och mozzarella

7 ingredienser

20 min

Supersnabbt och smakrikt till mellis, lunch eller lättare middag. Varm och frasig toast med mozzarella, rucola, pesto och soltorkade tomater.

Pågen Grötbröd
Pågen Grötbröd produkt

Pågen Grötbröd

Bakat med grötskållning av havre som gör brödet extra saftigt och gott.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 8 skivor Pågen Grötbröd
  • 1 rödlök
  • 2 mozzarellaostar
  • 30 g rucolasallad
  • 200 g pesto
  • 200 g soltorkade tomater
  • olja, till stekning

Gör så här

  1. Skala och hacka rödlöken. Skiva mozzarella.
  2. Bre pesto på brödskivorna och lägg sedan på mozzarella, lök, rucola och soltorkade tomater. Lägg på en brödskiva som lock.
  3. Stek på båda sidor i en stekpanna eller rosta i ett toastjärn. Klart!
TIPS!
Fler tips!
Pågen Supersnabb Capricciosa

Fler tips!

Recept på matiga mackor, toasts och frukostfavoriter.

Läs mer