Italiensk toast med pesto och mozzarella

Foto: Köket.se
Italiensk toast med pesto och mozzarella
7 ingredienser
20 min
Supersnabbt och smakrikt till mellis, lunch eller lättare middag. Varm och frasig toast med mozzarella, rucola, pesto och soltorkade tomater.
Pågen Grötbröd

Pågen Grötbröd
Bakat med grötskållning av havre som gör brödet extra saftigt och gott.
Läs mer
Ingredienser
- 8 skivor Pågen Grötbröd
- 1 rödlök
- 2 mozzarellaostar
- 30 g rucolasallad
- 200 g pesto
- 200 g soltorkade tomater
- olja, till stekning
Gör så här
- Skala och hacka rödlöken. Skiva mozzarella.
- Bre pesto på brödskivorna och lägg sedan på mozzarella, lök, rucola och soltorkade tomater. Lägg på en brödskiva som lock.
- Stek på båda sidor i en stekpanna eller rosta i ett toastjärn. Klart!
TIPS!