Vilken kebab är du?

Kebaben har en lång historia i Mellanöstern och den omtyckta rätten finns i en mängd varianter, från Shish kebab till Shawarma och Döner kebab. Men kebaben har alltmer smugit sig in i de svenska stugorna, Vilken kebab föredrar du?

Kebabtallriken - 100% garanterat mätt!

Kebabtallriken har ofta väldigt mycket mat på en tallrik med kebabkött och pommes. Sitter extra bra i magen på den växande tonåringen men är även den perfekta "återställaren" dagen efter ett krogbesök eller om du tränat hårt.

Kebabsallad - poppis hos LCHF-are.

Mättande, fräsch och lätt sallad som har samma klassiska kebabsmaker men utan bröd. Enligt pizzaförsäljare är detta en storfavorit hos den kvinnliga skaran. Men den röda och vita såsen får du inte hoppa över! Se recept på kebabsåserna här >>

Kebabpizza - den som spar han har.

En generös pizza med mycket tillbehör. Passar perfekt som söndagsmat och räcker oftast till matlåda nästa dag. Detta är också den ultimata festmaten då den räcker till många knorrande magar.

Så gör du Lisa Lemkes hemgjorda kebabpizza >>

Kebabrullen - ett säkert kort

Oavsett om du är på väg hem från krogen en lördagnatt eller tar en snabb lunch - kebabrullen är en säkert kort - här får du allt i en rulle.  En riktig klassiker som smakar lika överallt och äts enkelt utan större spill och för dig som inte vill chansa på något nytt. Ett tryggt val helt enkelt!

Kebabspett - för den experimentelle.

Glöm den klassiska köttbiten vid grillen, go lite wild and crazy och prova kebabspett - som dessutom är perfekt fest- och grillmat. Servera de saftiga spetten med en syrlig tomat- och persiljesallad.

Spana in Zeinas grymma kebabspett här >>

Populära recept på kebab

Senaste recepten