I samarbete med FELIX

Snabb potatisgratäng med tryffelolja och parmesan

13 röster
30 m
4
Felix Snabb potatisgratäng med tryffelolja och parmesan
Foto: köket.se

Servera en lite lyxigare potatisgratäng till nyår, eller vilken festmiddag som helst! Gör det enkelt för dig och spendera mer tid med gästerna än i köket. Använd Felix färdiga frysta gratäng och toppa med tryffelolja, parmesan och en kvist rosmarin.

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 Felix potatisgratäng (fryst)
  • tryffelolja, efter smak
  • 1-2 dl parmesan, riven
  • 4 kvistar rosmarin
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fördela Felix färdiga potatisgratäng i små formar.
  3. Droppa över några droppar tryffelolja och toppa gratängerna med riven parmesan.
  4. Gratinera i ugnen i 20-30 minuter eller tills de fått fin färg.
  5. Garnera med en kvist rosmarin.
Tips!
Västerbottenspaj med kantareller, rom och rödlök
19 november 2018
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...