I samarbete med FELIX

Snabb potatisgratäng med tryffelolja och parmesan

13 röster
30 m
4
Felix Snabb potatisgratäng med tryffelolja och parmesan
Foto: köket.se

Servera en lite lyxigare potatisgratäng till nyår, eller vilken festmiddag som helst! Gör det enkelt för dig och spendera mer tid med gästerna än i köket. Använd Felix färdiga frysta gratäng och toppa med tryffelolja, parmesan och en kvist rosmarin.

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 Felix potatisgratäng (fryst)
  • tryffelolja (efter smak)
  • 1-2 dl parmesanost, riven
  • 4 kvist rosmarin
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fördela Felix färdiga potatisgratäng i små formar.
  3. Droppa över några droppar tryffelolja och toppa gratängerna med riven parmesan.
  4. Gratinera i ugnen i 20-30 minuter eller tills de fått fin färg.
  5. Garnera med en kvist rosmarin.
Tips!
Västerbottenspaj med kantareller, rom och rödlök

Laddar fler recept...