Leilas home delivery - hösten 2010

Leilas home delivery - hösten 2010

I Leilas Home delivery har Leila Lindholm bjudit in sig själv till kändisar som hon är nyfiken på. Med en matkasse som dignar av godsaker kliver hon in i gästernas kök och tillsammans lagar de en specialkomponerad meny med den typiska Leila-touchen.

- Det roligaste har varit att man fått slå hål på de fördomar man såklart har om kända personer. När man sitter hemma hos någon och snackar som under en vanlig middag blir det mer personligt -många av gästerna överraskade mig, säger Leila Lindholm om programmet.

Under serien kommer hon bland annat laga mat hemma hos TV-profilen Arne Weise, flickfotografen Bingo Rimér, skådelspelaren Sven Melander och artisten Marie Serneholt. Och vissa har förstås ett större intresse av själva matlagningen än andra:

- Bingo Rimér ville ju mest snacka och dricka öl…Sven Melander däremot ville gärna hjälpa till med precis allt – jag fick knappt hålla i kniven själv! Arne Weise är verkligen världens gulligaste, men han kan inte laga mat överhuvudtaget, skrattar Leila.

-Recepten är verkligen superenkla, fortsätter hon. Man ska kunna och våga laga allting själv!

Program 10 - Sven Melander

Program 9 - Lill-Babs

Program 8 - Stephen Simmonds

Program 7 - Bingo Rimér

Program 6 - Marie Serneholt

Program 5 - Julia Dufvenius

Program 4 - Ola Skinnarmo

Program 3 - Anna Lindmarker

Program 2 - Erik & Mackan

Program 1 - Arne Weise