Anna och Fanny Bergenström

Anna och Fanny Bergenström

Duon Anna och Fanny Bergenström, mor och dotter, har gjort flera kokböcker tillsammans och deras recept och bilder är mycket omtyckta. Här hittar du utvalda recept från dem.

Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare och var under flera år matskribent i Dagens Nyheter. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept och med kokboken Annas mat finns hon i vart och vartannat svenskt hem. Fanny Bergenström är fotograf och skribent med mat, resor och blommor som specialitet. Och det är givetvis hon som står för de vackra bilderna i deras gemensamma böcker, bland annat Annas mat, Kärlek, oliver och timjan, Under valnötsträdet och Det goda enkla.

Visar recept: Anna och Fanny Bergenström

Mandelskorpor biscotti
Anna och Fanny Bergenström
Betyg: 3 av 5 (125 röster)

Mandelskorpor biscotti

Anna och Fanny Bergenström
1h 45 min
Anna och Fanny Bergenström
Betyg: 3.3 av 5 (8 röster)

Waldorfsallad

Anna och Fanny Bergenström
Evas pastej
Anna och Fanny Bergenström
Betyg: 4.5 av 5 (4 röster)

Evas pastej

Anna och Fanny Bergenström
Anna och Fanny Bergenström
Betyg: 3.75 av 5 (4 röster)

Tomtens julnötter

Anna och Fanny Bergenström
20 min
Baklava ny
Anna och Fanny Bergenström
Betyg: 3.9 av 5 (14 röster)

Baklava

Anna och Fanny Bergenström
1h
Anna och Fanny Bergenström | Köket.se