5 alkoholfria glögg_header_01.jpg

5 alkoholfria glöggtips till jul

Den alkoholfria glögghyllan består av flera spännande nyheter i år! Vi kommer se glögg för den traditionsenliga, för den nyfikna, den som vill hjälpa andra och även för den som inte gillar glögg! Har du till exempel testat glögg med smak av rosé?

Här har vi samlat redaktionens 5 hetaste glöggtips inför julen 2022. Missa inte de två spännande nyheterna på plats 4 och 5! 

1. Saturnus ekologiska God Jul glögg

Saturnus God Jul glögg

Pris: 40 kr. Nr. 11932
En riktigt traditionell och klassisk alkoholfri glögg som smakar precis lika ljuvligt som man minns det. Ännu ljuvligare är det att för varje köpt flaska går en krona till Världens Barn. En glögg som både ger dig, miljön och barnen runt om i världen en ännu lite bättre jul.

2. Dufvenkrooks Limone

Dufvenkrooks Limone alkoholfri glögg

Pris: 33 kr. Nr. 19013
Den här spännande glöggnyheten bjuder på en kryddig och söt smak med inslag av citrus, kanel, kardemumma och ingefära. En frisk glögg som med fördel serveras varm eller i en dessert.

3. SAV Glöd

SAV Glöd glögg

Pris: 79 kr. Nr 19038
Savhuset Åre producerar nu SAVen som alkoholfri. En lite lyxigare glögg med elegant smak. Mjuk och len med inslag av kardemumma, kryddnejlika, kanel och björksav. Lika god kall som varm!

4. Nyhet! Blossa alkoholfri rosé

Blossa alkoholfri rosé glögg

Pris: 39 kr. Finns i dagligvaruhandeln
Blossa släpper nu en alkoholfri roséglögg! Rosé, som ofta förknippas med sommar, passar oväntat bra ihop med de klassiska glöggsmakerna. En fräsch, lätt och bärig glögg med inslag av kardemumma, kryddnejlika, jordgubbar och tranbär. Riktigt god kall - ett måste i jul!

5. Nyhet! Saturnus Frostbär

Saturnus Frostbär alkoholfri glögg

Pris: 35-40 kr. Finns i dagligvaruhandeln.
En exotisk och fruktig glögg med lite syra. I redaktionens glöggtest beskrevs den som "Beroendeframkallande och perfekt för den som inte gillar alltför mycket glöggsmak".

Gott till glöggen

Populära recept på julmat

Se & gör julens favoriter