I samarbete med Annas Pepparkakor

Knäck med pepparkakssmul

3 röster
30 m
50 st
Annas knäck med pepparkakssmul
Foto: köket.se

Toppa knäcken med Annas Limited Edition Citron & Ingefära!

Annas limited edition citron & ingefära

Gör knäcken snäppet godare i år och toppa med pepparkakssmul!

Visa mer
30 m
50 st

Du behöver

  • 2 dl vispgrädde 40 %
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • 2 msk smör
  • 100 g Annas Pepparkakor Limited edition Citron & Ingefära
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Smula pepparkakorna till ett fint smul i en mortel. Ställ åt sidan tills vidare.
  2. Koka upp grädde, sirap och socker i en tjockbottnad kastrull. Låt koka tills temperaturen är 124-126 grader. Använd en termometer eller gör kulprovet. Dra av från värmen och rör ner smöret.
  3. Häll upp smeten i knäckformar och häll över ett tjockt lager pepparkakssmul innan knäcken har stelnat helt.
  4. Låt stelna, duka fram och njut!
Tips!
Pepparkaksshake - extra allt!

Laddar fler recept...