Grönkålssallad med äpple och valnötter

109 röster
10-15 m.
10

Du behöver

  • 200 g grönkål
  • 2 äpplen (t ex Ingrid Marie el. Cox orange)
  • 20 valnötter

dressing:

  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 0,25 tsk salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop dijonsenap, honung, vinäger och olja. Tillsätt salt, peppar och smaka ev. av med mer honung.
  2. Skölj, repa och finhacka grönkål. Blanda med dressingen.
  3. Tärna äpplen och blanda ner i salladen. Toppa med valnötter.
Tips!
ViktVäktarnas Janssons frestelse

Fler tips från WW ViktVäktarna

12 december 2017