Felix pommesvåffla NYfelix-svg-logo

Tips på enkla, billiga luncher

Fast i pasta-pesto-träsket? Att njuta av en god och näringsrik lunch behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Här har vi samlat ett gäng prisvärda tips och idéer som funkar oavsett hur fullspäckad din dag är!

Wrap på rester

Har du gårdagens biffar eller en bit halloumi i kylen? Perfekt! Lägg i en wrap tillsammans med en god sås och lunchen är klar.
Hummuswrap med grillad halloumi

Prisvärd lunch utan ansträngning:

Felix Bowls 2023 2 st Felix frysta bowls är både smakrika, hälsosamma och tillagade i Sverige. Hur låter till exempel Spicy Korean Rice Bowl med friterad tofu? Eller Mexican Burrito Bowl med bönor och smakrik tomatsås med spiskummin, koriander och lime? Mums!

Felix bowls 2023 Bowlsen kommer i fem olika smaker och innehåller minst 50% grönsaker. Du värmer dem på bara några minuter i mikron. Perfekt att alltid ha i frysen, eller köpa med sig på väg till jobbet!

Omelett gjord på pytt

Omelett är alltid en vinnare när det kommer till billig och enkel lunch. Med pyttipanna i omeletten blir den ännu matigare – och godare!
Ugnsomelett med pyttipanna och senapscrème

Kyckling i pitabröd

Kycklingrester eller färdiggrillad kyckling blir en perfekt lunch i pitabröd! Hacka upp lite grönsaker och servera med färdig kebabsås – så enkelt och så gott!
Kycklingkebab i pita

Bra-att-ha i kylen

Felix BBQ sweet & smokey produkt ny Att ha bra stapelvaror hemma är nyckeln till en god lunch. Det mesta går att hotta upp med en god sås eller lite pickles. Vad sägs t ex om en matig macka med krämig tomatröra och avokado? Eller en pommesvåffla med feta, picklad lök och bbq-sås?
Pommesvåffla med feta och picklad lök

Smarriga recepttips

Här nedan har vi samlat ett gäng recept som du svänger ihop på ett kick. Och du - de allra flesta funkar lika bra som matlåda!

Mackor, wraps och pita

ENKELT
Felix snabb tuna melt
POPULÄRT
FELIX Snabba middagsmackan NY
ENKELT
Felix Grilled triple cheese med ketchupkräm
POPULÄRT
Tomatsoppa med grilled cheese
Felix hummuswrap med grillad halloumi

Pasta, potatis & pytt

ENKELT
Felix Barnens bästa köttfärssås
POPULÄRT
Snabb pasta och tomatsås med burrata
ENKELT
Felix Snabb och enkel pasta med rosa baconsås
Felix Dirty taco fries
ENKELT
Felix Ugnsomelett med pyttipanna och senapscrème
Felix veggiesallad