5 snabba tips till påsk!
Firar du bara hemma med familjen eller har ni bjudit in vänner och släkt till stormiddag? Här får du enkla och goda tips som passar både vegetarianer, barn och kräsna!
1. Snabb och superenkel förrätt!
Se recept!
2. Ta genvägar
(Enligt folktro skulle man äta upp de första tre tusenskönorna man såg på våren!)
Prova även FELIX vegetariska delikatessbullar!
3. Tänk på de små detaljerna!
Det är de små detaljerna som gör det dukade bordet extra festligt. Tända ljus, bordsplacering och en fin servettvikning är både enkelt och billigt att fixa. Och en servettvikning kan man till och med förbereda flera dagar i förväg!
På Youtube kan du se hur du enkelt viker en servettkanin!
4. Vegetariska alternativ
Förutom sill, gravad lax, köttbullar, ägghalvor och annat gott så finns det oerhört många och goda vegetariska alternativ på påskbordet. Som detta goda recept med FELIX hela rödbetor.
- Lägg rödbetorna i en form,
- Strö över din favoritost - eller blanda flera, chèvre, mozzarella och Västerbottensost.
- Strö lite salt över och tryck ner några rosmarinkvistar.
- Värm i ugn på ca 200 grader tills osten smält.
- Ringla lite honung över vid servering.
5. Mättande med paj