Snabb & mättande veggiesallad

9 röster
10 m
4-6
Felix veggiesallad
Foto: Angelica Söderberg

Potatisklyftor gjorda på 100% svensk potatis. Bara att värma i ugnen och servera!

Felix pommes chateau produktbild ny

Den här salladen är både mättande och otroligt god. Krispiga grönsaker tillsammans med kryddiga potatisklyftor blir en perfekt sallad både som den är, men även ett perfekt tillbehör till en grillad kött - eller fiskrätt.
Och bäst av allt - den går att variera i det oändliga! Prova att lägga till vindruvor, mangobitar, jordgubbar, sockerärtor, rädisor etc.

Sugen att prova fler vegetariska recept? Testa dessa tre favoriter:

Veggie chipotle chiligryta
Filodegspaj med spenat och fetaost

10 m
4-6

Du behöver

  • 150 g sallad
  • 300 g blomkål, hackade i små bitar
  • 1 förp Felix Pommes Chateau
  • 150 g fetaost
  • 1 äpple, hackat
  • 1 granatäpple, urkärnat
  • crema di balsamico
  • salt
  • peppar
  • persilja & vitlökskrydda
  • matolja
  • Felix salladsdressing, till servering

Gör så här

  1. Stek potatisklyftorna i cirka 10 minuter i lite olja och krydda med exempelvis persilja & vitlökskrydda, salt och peppar.
  2. Lägg upp sallad, blomkål, äpple och potatisklyftorna på ett trevligt fat. Smula över fetaosten och granatäppelkärnorna och ringla balsamico och Felix salladsdressing över salladen. Voilà!
Tips!
FELIX Snabba middagsmackan NY
8 juni 2016