Den här salladen är både mättande och otroligt god. Krispiga grönsaker tillsammans med kryddiga potatisklyftor blir en perfekt sallad både som den är, men även ett perfekt tillbehör till en grillad kött - eller fiskrätt. Och bäst av allt - den går att variera i det oändliga! Prova att lägga till vindruvor, mangobitar, jordgubbar, sockerärtor, rädisor etc.
Potatisklyftor gjorda på 100% svensk potatis. Bara att värma i ugnen och servera!
Läs mer
Ingredienser
4 - 6
150 g sallad
300 g blomkål, hackade i små bitar
1 förp Felix Pommes Chateau
150 g fetaost
1 äpple, hackat
1 granatäpple, urkärnat
crema di balsamico
salt
peppar
persilja & vitlökskrydda
matolja
Felix salladsdressing, till servering
Gör så här
Stek potatisklyftorna i cirka 10 minuter i lite olja och krydda med exempelvis persilja & vitlökskrydda, salt och peppar.
Lägg upp sallad, blomkål, äpple och potatisklyftorna på ett trevligt fat. Smula över fetaosten och granatäppelkärnorna och ringla balsamico och Felix salladsdressing över salladen. Voilà!