Quinoasallad med mangosås och rostade pumpakärnor

Foto: Köket.se
Quinoasallad med mangosås och rostade pumpakärnor
8 ingredienser
20 m
En riktigt härlig fruktig och mättande sallad - perfekt som brunch, lunch eller till grillkvällen!
Felix Mango/Persikasås

Felix Mango/Persikasås
Felix fruktigt söta Mango Persikasås är tillagad i Blekinge och är god till det mesta!
Läs mer
Ingredienser
- 2 dl röd quinoa
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 1 apelsin
- 1 grapefrukt (röd)
- 1 rödlök
- 1,5 dl pumpakärnor, rostade
- 2 avokador
- Felix Mango/Persikasås
Gör så här
- Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått en gyllene yta.
- Koka quinoan tillsammans med en buljongtärning, koka enligt anvisningarna på paketet.
- Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, ringla över mangosås och strö över pumpakärnorna - mums!
TIPS!
Fler tips från Felix!

Fler tips från Felix!
10 snabba vardagsrätter - Gott, enkelt och klimatsmart!
Läs mer