Låt ugnen göra jobbet!

Låt ugnen göra jobbet!

Att laga mat i ugnen är enkelt och smidigt. Maten sköter sig själv så att du får tid över till annat.

På restauranger används ugnen betydligt oftare än i hemmen och det är ett enkelt och bekvämt sätt att laga mat på.

En av många fördelar med att laga mat i ugnen är att temperaturen är jämn och att man kan laga stora satser åt gången. Ugnsstekning är dessutom fettsnålt eftersom man inte behöver tillsätta något extra matfett. Att baka och steka i ugn ger ofta ett saftigare resultat än om man steker på spisen. I ugnen kan man både koka och steka fisk, kött eller grönsaker.

En egen fiskgratäng kan du ha på bordet inom 30 minuter! Jämför det med de frysta köpegratängerna som tar minst lika lång tid. Dessutom blir din egen så oändligt mycket godare. Eller varför inte prova att låta en Korv Stroganoff laga till sig själv i ugnen?

Låt ugnen göra jobbet

Mammas fiskgratäng

Mammas fiskgratäng

Rose-Marie Eriksson