Erik Videgård

Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård
Foto: Andreas Lundberg/TV4

Den välkände krögaren inledde sin karriär på nattklubben Alexandra 1977 och var senare med och introducerade det asiatiska köket i Sverige. Han har sedan dess drivit en lång rad välkända krogar såsom East och Fjäderholmarnas krog. 2016 startade han restaurangkedjan Rebel Kitchen som serverar trendiga poké bowls.

Visa mer

Visar recept: Erik Videgård

Alla vill inte äta allt, valfriheten är viktig och det kan vara skönt att inte behöva laga flera olika rätter för att tillfredsställa olika smaker, dieter, och allergier. Se detta som "Tacos 2.0" du dukar upp olika råvaror som sedan slås in i t.ex. sjögräs, rispapper eller mandarinpannkakor. Gästerna plockar i det de vill ha och alla blir glada och nöjda. Det veganska kommer också starkt med varianter på protein och toppingar, här använder jag vegeatJag serverar detta med två såser att dippa i eller fylla rullarna med. /Erik Videgård
WOW