Julklapp Kurser 1440px

Bästa julklappen till hemmakocken

Att ge bort en matlagningskurs är en av de bästa julklapparna! Känner du någon hemmakock eller bagare som vill lära sig mer av proffsen? Här tipsar vi om Kökets fem onlinekurser av välkända profiler inom mat och bak som definitivt kommer förgylla mottagarens vardag!

1. Pauls gröna smaker

pauls gröna smaker
Vi lovar att kursen kommer bjuda på magi. Kursen är fylld av fantastiska recept, tips och knep för hur grönsakerna kan förgyllas till helt nya rätter och smaker.

Se smakprov och beställ kursen som julklapp

2. Vin och mat i kombination med Mischa Billing

Mischas kurs - mischa huvudbild
I Mischas kurs får kursdeltagaren lära sig allt om magiska smakkombiniationer. Hur ska man tänka när man parar ihop vin och mat? Och vilka fallgropar ska man undvika? Förutom konkreta recept och vintips får du lära dig om dekantering, sabrering och mycket mer!

Läs mer och beställ kursen som julklapp

3. Briljera med såser: Tommys såskurs

Bästa julklappen till hemmakocken_tommys såskurs
Tommy Myllymäki lär ut hur man rädda den spruckna majonnäsen, får till den perfekt krämiga bearnaisen, kokar fonder som ett proffs och tar middagarna till toppnivå med mängder av olika såser!

Läs mer och beställ kursen som julklapp

4. Baka drömtårtor i ett svep: Teas tårtkurs

Bästa julklappen till hemmakocken_teas tårtor
Teknik i spritsning, hur man lyckas med saftiga tårtbottnar, fluffiga fyllningar, krämiga chokladganascher och så mycket mer! Tea Malmegård delar med sig av alla hemliga konditorsknep och recept som ger de perfekta konditorstårtorna.

Se smakprov och beställ kursen som julklapp

5. Zeinas spännande matresa i Mellanönstern

Zeina-lagar buffé Zeinas kurs
Låt Zeina ta dig med på en kulinarisk och smakrik resa i Mellanöstern. Hon lär dig allt från smaker och kryddblandningar, ris, bröd, meze, kebab, såser och röror och inte att förglömma - den klassiska baklavan!

Läs mer och beställ kursen som julklapp

Nyårsfest med recept från Tommy Myllymäki

Mer gott från Tea....