Kökets kurser Alla hjärtans dag Blombild

Alla hjärtans dag – 3 tips och presenter

Den 14 februari är det alla hjärtans dag! Så varför inte passa på att fira med din partner, dina bästa vänner eller familj. För visst slår ditt hjärta lite extra för någon? Här har vi samlat 3 tips och råd för hur du gör dagen extra speciell för dig och dina kära!

1. Skapa en magisk middag med Pauls gröna smaker

pauls gröna smaker
Bjud på en riktigt läcker middag som alla kan njuta av! I Paul Svensson matlagningskurs online får du lära dig hur du skapar magi med grönsaker. Han ger dig tips, råd och recept som lyfter middagen till mästerkocksnivå. En perfekt middag när ditt hjärta slår lite extra för både din kära och miljön. ​

Matlagning ska både vara gott och göra gott. Paul Svensson


Pauls gröna kurs hittar du här >>

2. Bli en mästare på såser med Tommy Myllymäki

Bästa tipsen till fars dag_såskurs
Drömmer din partner, familjemedlem eller vän om att få bli en mästare i köket? Med Tommy Myllymäkis såskurs kan det bli möjligt! I kursen får du ta del av Tommys tips, råd och recept på för att laga fonder, såser och vinägrett till perfektion.

Här kan du se smakprov och beställa såskursen >>

3. Baka drömtårtan med Tea Malmegård

header_Bästa kladdkakan -så pimpar du den
Köp Teas onlinekurs och överraska med en tårta på alla hjärtans dag - det kommer få vem som helst på fall! Med krämiga chokladfyllningar, smarriga smörkrämer och tårtbottnar som smälter i munnen kommer du göra dina fikagäster lyckliga. Eller har du någon nära och kär som älskar bakning? Köp kursen och ge bort som present!

Läs mer och beställ Teas tårtkurs här >>

Alla hjärtans dag