Enkla sätt att överraska någon du tycker om

Vägen till hjärtat går genom magen ju, så vad väntar du på? Här är riktigt goda och enkla tips på hur du kan visa lite extra kärlek!

Här är några tips på lättfixade grejer du kan hitta på för att få din kärlek att känna sig uppskattad och speciell. Oavsett om du ska imponera på en ny härlig flirt eller uppvakta din trogna följeslagare sedan länge så är något ätbart oftast en bra idé! 

1. Duka upp finfrukost

Mmm, inga morgonsura miner! En plockfrukost som den här gör ju vem som helst glad och det är inte alls svårt att fixa. Siri Barje står för stylingen här, kika in på hennes blogg så får du också tips på en lyxig men superenkel trerätters ni kan laga tillsammans!

Till Siris Blogg>>

2. Blanda en god drink

Du behöver inte vara värsta bartendern för att göra en god drink, prova den här mimosan så är du hemma! Psst...blir jättegott på alkoholfritt bubbel också. 

Till receptet>>

3. Jadå, fram med skaldjuren!

​Känns det förutsägbart med romantik, räkor och vitt vin? Äh, så var lite förutsägbar då! Det är ju SÅ gott (och grymt enkelt att fixa) så vad är problemet? Duka upp på isbädd, servera med gott bröd och invänta applåderna.
Vispa ihop egen aioli på 10 min >>

4. Säg det med hjärtan

Lägg ditt (våfflel)hjärta på en tallrik, det kommer ingen att kunna motstå. Du kan också plocka fram pepparkaksformarna och vara lite påhittig! Gör hjärtformade scones eller stansa ut hjärtan av frukostbrödet. 

Recept på frasiga våfflor >>

Recept på scones >>