Roy Fares frasiga våfflor med hallonparfait

Enkla sätt att överraska någon du tycker om

Vägen till hjärtat går som bekant genom magen, så vad väntar du på? Här är riktigt goda och enkla tips på hur du kan visa lite extra kärlek!

Här är några tips på lättfixade grejer du kan hitta på för att få din kärlek att känna sig uppskattad och speciell. Oavsett om du ska imponera på en ny härlig flirt eller uppvakta din trogna följeslagare sedan länge så är något ätbart oftast en bra idé! 

1. Duka upp finfrukost

Mmm, inga morgonsura miner! En plockfrukost som den här gör ju vem som helst glad och det är inte alls svårt att fixa. Siri Barje står för stylingen här, kika in på hennes blogg så får du tips på fler rätter ni kan laga tillsammans!

2. Blanda en god drink

Du behöver inte vara bartender för att göra en god drink! Slå på en härlig feel-good-film och servera Leilas whiskey sour - mums! 

Till receptet

3. Jadå, fram med skaldjuren!

Känns det förutsägbart med romantik, räkor och vitt vin? Äh, var lite förutsägbar då! Det är ju SÅ gott och grymt enkelt att fixa! Duka upp på isbädd, servera med gott bröd och invänta applåderna.
Vispa ihop egen aioli på 10 min

4. Glömt köpa present?

SPONSRAT INNEHÅLL. 

Nej det är inte så lätt alla gånger att både vara ute i sista minuten OCH ha bra fantasi! Sån himla tur att Kökets kurser finns - den perfekta alla hjärtans dag-presenten till hemmakocken! 

Läs mer om alla våra kurser här

5. Säg det med hjärtan!

Lägg ditt (våfflel)hjärta på en tallrik, det kommer ingen att kunna motstå. Du kan också plocka fram pepparkaksformarna och vara lite påhittig! Gör hjärtformade scones eller stansa ut hjärtan av frukostbrödet. 

Recept på frasiga våfflor

Recept på scones  

**Ge mig mer tips på hjärtformad mat tack**

Alla hjärtans dag

Havregrynshjärtan

Havregrynshjärtan

Erica Johansson
2 h
Hjärtformade småkakor
45 min
Chokladhjärtan

Chokladhjärtan

Therésia Erneborg
Hjärtegrynstårta

Hjärtegrynstårta

Camilla Tubertini
Sesamkakor

Sesamkakor

Camilla Thulin och Uluc Telmen