Skål och välkommen! Här hittar du alla Kökets drinkar samlade - från klassisk margarita till gin och tonic, trendig amaretto sour och David Kringlunds populära recept på thai basil!
Välkomna gästerna med en bubblande välkomstdrink eller imponera med en sour innan middagen. Här finns en drink för alla tillfällen och högtider.
Äntligen grytsäsong och vad är mysigare än att låta en gryta stå och puttra och samla smak en hel dag? Men.. Vad ska man dricka för vin till grytorna? Vi frågade sommelier Maya Samuelsson om tips!
Grüner Veltliner är Österrikes stolthet! Det är landets mest odlade druva och älskas för sin pigga syra, fruktiga toner och peppriga lilla twist. Vi på redaktionen tycker det här är ett vin som förtjänar mycket mer uppmärksamhet - inte bara för att vi gillar den friska goda smaken utan för att det är ett vin där man verkligen får valuta för pengarna.
Barolo och Nebbiolo… visst har du hört det förut? Barolovin är nämligen en storfavorit, åtminstone bland sommelierer och vinkännare världen över. Många tycker dock det är svårdrucket, strävt med mycket syra - så att käkarna knyter sig. Men till rätt mat, med rätt årgång kan vinet förföra vem som helst!