Stuvade makaroner med riven ostKungsörnen loggo NY2

Milda makaroner! 10 rätter du måste testa

Mac 'n cheese, makaronipudding, gratänger och krämiga pastarätter. Ja, det finns mycket gott att laga med våra älskade makaroner. Här är 10 recept som är ren och skär matglädje för hela familjen!

Kungsörnens populära Idealmakaroner är ditt go to val när det ska lagas mac 'n cheese, pastagratäng eller makaronistuvning. 

Middag på 3 minuter? Välj Kungsörnen Snabbmakaroner! Perfekt som vardagsräddare tillsammans med falukorv och köttbullar.

Kungsörnens Ekologiska makaroner är det bästa valet för dig som värnar lite extra om miljön. Tillverkade av ekologiskt spannmål, helt utan bekämpningsmedel och konstgödsel. På så sätt gör du ett bidrag till en bättre miljö och biologisk mångfald.

10 favoriträtter med makaroner

Sponsrat innehåll

Krämig carbonaragratäng

Carbonaragratäng som kommer älskas av hela familjen, stora som små. Superenkel att göra och sköter sig själv i ugnen. Passar perfekt när du ska laga mat till många och bjuda på en extra god vardagsmiddag!
Sponsrat innehåll

Krämig salsicciagratäng

Krämig salsicciagratäng Kungsörnen
Den här enkla gratängen är som en krämig salsicciapasta fast i gratängform - mums! Det går självklart även utmärkt att använda annan korv om man hellre vill det.
Sponsrat innehåll

Stuvade makaroner med knaprig salsiccia

Kungsörnen Stuvade makaroner med knaprig salsiccia NY
Stuvade makaroner är en klassiker! Den krämiga smaken ihop med knaprig salsiccia och sötsyrliga tomater är en oslagbar kombo.
Sponsrat innehåll

Mac 'n' cheese med västerbotten

Gudomligt gott blir det med en riktigt krämig Mac 'n' cheese med smak av Västerbottensost. Ett riktigt roligt och uppskattat tillbehör till kräftskivan, Thanksgiving eller till julbuffén.
Sponsrat innehåll

Klassisk köttfärsgratäng

Klassisk köttfärsgratäng Kungsörnen
Makaronipuddig som blir hela familjens nya favorit. Passar utmärkt för hela veckans middagar och till matlådan (om det nu skulle bli något över...).
Sponsrat innehåll

Superenkel citron- och smörpasta

Superenkel citron- och smörpasta
En enkel och snabb pastarätt är alltid perfekt vardagsmiddag. Det här receptet med citron, grädde och parmesan blir snabbt en ny familjefavorit.
Sponsrat innehåll

Mac’n’cheese

Mac’n’cheese är en riktig familjefavorit! Rätten går snabbt att laga och är oemotståndligt krämig. En perfekt rätt att laga mitt i veckan helt enkelt när matlagningen behöver gå snabbt och smidigt.
Sponsrat innehåll

Kyckling Alfredo pastagratäng

Kyckling alfredo gratäng
Det blir enkelt och riktigt gott när ni gör den här pastagratängen hemma. Krämig, ostig och mycket smak av parmesan och vitlök. Mums!
Sponsrat innehåll

Vegostroganoff med makaroner

Kungsörnen Vegostroganoff och makaroner NY
Byt ut falukorven mot en vegetarisk middagskorv och det blir minst lika gott som orginalreceptet! En krämig och smakrik stroganoff som passar hela familjen.
Sponsrat innehåll

Supergod Cacio e pepe

Supergod Cacio e pepe ny
En klassisk och otroligt god Italiensk rätt som hela familjen gillar. Går snabbt att svänga ihop och är imponerande god!