Vit kladdkakegrotta med grädde och bärKungsörnen loggo NY2

5 supersnabba baktips till mors dag

Söndag 30 maj är det ingen vanlig dag, utan då är det dags att fira mamma på mors dag! Och hur gör man det bättre än med något riktigt smarrigt hembakat?

Det får ju inte vara för krångligt eller tidskrävande, och måste samtidigt smaka supergott.. Här tipsar vi om 5 riktigt härliga bakverk som kommer göra mamma riktigt glad!

Sponsrat innehåll

1. Vit kladdkaka med hallon och kolasås

Vit kladdkaka med hallon och kolasås
Den här kladdkakan med vit choklad blir så söt och god - och är superenkel att göra och till och med förbereda väl i tid innan. Toppa den med krämig kolafrosting, färska hallon, rostad kokos, kolasås och flingsalt - mums!
Sponsrat innehåll

2. Morotsrulltårta med cream cheese fyllning

Två favoritkakor i ett! Morotskaka i rulltårteform går dessutom dubbelt så snabbt. Denna magiskt goda rulltårta fylls med syrlig och krämig frosting och håller sig flera dagar i kylen (om den inte äts upp innan vill säga!).
Sponsrat innehåll

3. Lyxig pannkakstårta på nolltid

Kungsörnen Lyxig pannkakstårta på nolltid NY
Pannkakstårta är ju så gott men det är inte alltid man har tid eller ork att steka pannkisar, då är detta receptet PERFEKT. Vispa grädde och strössla över bär så har du en färdig tårta på nolltid!
Sponsrat innehåll

4. Kladdkaka med fudge- och rockyroadtopping

En riktigt maffig kaka där sött möter salt och krämigt möter knaprigt.
Sponsrat innehåll

5. Toscarutor med jordgubb och pistagetopping

Kungsörnen toscarutor med jordgubb och pistagetopping NY
En saftig tosca går alltid hem! Med Kungsörnens färdiga Toscakaka bakmix är halva jobbet redan klart, det enda som återstår är att toppa med glasyr, torkade bär, nötter och om man vill - en god vaniljglass!