7 enkla recept för barnfamiljen!

Enkla bak- och middagsrecept.... med få ingredienser och som går snabbt att göra. Låter det omöjligt? Här har vi listat 7 recept som underlättar stunden i köket!

Enkla middagar och snabba efterrätter kräver sin planering, eller? Nej inte om du har några få  basvaror hemma i skafferi och kyl. 

Pasta i olika varianter, mjöl, ägg krossade tomater, grädde och en färdig kakmix. Med det kommer du långt och klarar både stressiga vardagar och när du får oväntat besök.

Sponsrat innehåll

1. Kladdkaka med fudge- och rockyroad topping

De här kladdiga kladdkakan har allt. Nötter, minimarshmallows och ett krämigt fudgetäcke....serverat med en klick grädde. Behöver vi säga mer?
Sponsrat innehåll

2. Spaghetti med pancetta och purjo

Spaghetti med pancetta och purjo
Går det att få en enkel spaghettirätt lyxigt god? Såklart! Med endast pancetta, purjolök, grädde och lite vitt vin så har du trollat fram den godaste familjerätten på bara 15- 20 minuter!
Sponsrat innehåll

3. Capresepasta

Capresepasta
En riktig festlig och enkel familjefavorit! Få ingredienser men massor av goda, milda smaker - makaroner, krossade tomater, lök och mozzarella - hur gott och enkelt som helst!
Sponsrat innehåll

4. Spaghetti med tonfisk, citron och vitlök

Spaghetti med tonfisk, citron och vitlök
Middag på 10 minuter - är det ens möjligt? Japp med detta superenkla recept hinner du både kasta in en tvätt i tvättmaskinen och skjutsa barnen till träningen i tid!
Sponsrat innehåll

5. Mugcake med Polly

Mugcake med Polly
Den här efterrätten fixar ni på rekordtid - och alla älskar receptet! Kan det bli enklare än att vispa ihop en smet - hälla upp i kaffekoppar och skjutsa in den i microvågsugnen i 1 minut? Voilà - klar!
Sponsrat innehåll

6. Taco mac'n'cheese

Taco mac ’n’ cheese
Har du tacorester från fredagskvällen? Perfekt då är halva den här rätten redan fixad! Billigt, snabbt och enkelt - och dessutom miljömedvetet då du tar till vara på resterna!
Sponsrat innehåll

7. Enkel sockerkakstårta med grädde och bär

Enkel sockerkakstårta med grädde och bär
Att ha en färdig kak- eller bakmix i skafferiet kan rädda vilken situation som helst. Objudna gäster... eller hann du inte baka den där planerade tårtan i tid till födelsedagen? Med sockerkaksmix, grädde och bär gör du den här drömgoda sockerkakstårtan i ett nafs!