Familjens supersnabba recept headerKungsörnen loggo NY2

7 enkla recept för barnfamiljen!

Enkla bak- och middagsrecept... med få ingredienser och som går snabbt att göra. Låter det omöjligt? Här har vi listat 7 recept som underlättar stunden i köket!

Enkla middagar och snabba efterrätter kräver sin planering, eller? Nej inte om du har några få  basvaror hemma i skafferi och kyl. 

Pasta i olika varianter, mjöl, ägg krossade tomater, grädde och en färdig kakmix. Med det kommer du långt och klarar både stressiga vardagar och när du får oväntat besök.

Sponsrat innehåll

1. Klassiska frasiga pannkakor

Kungsörnen Klassiska frasiga pannkakor NY
Pannkakor går att laga på oändligt många sätt, här är ett klassiskt recept där vi lagt till bubbelvatten i smeten för extra frasiga pannkisar.
Sponsrat innehåll

2. One pot spaghetti med krämig tomatsås

En riktig vardagshjälte när det kommer till god och snabblagad middag som alla i familjen tycker om.
Sponsrat innehåll

3. Capresepasta

Capresepasta
En riktig festlig och enkel familjefavorit! Få ingredienser men massor av goda, milda smaker - makaroner, krossade tomater, lök och mozzarella - hur gott och enkelt som helst!
Sponsrat innehåll

4. Krämig pasta med lax, citron och gröna ärtor

Kungsörnen Krämig pasta med lax, citron och gröna ärtor
Lax är så gott och smidigt att laga även till vardags, ihop med några få ingredienser och man har en krämig och sötsyrlig pastarätt. Dessutom en utmärkt matlåda dagen efter (om det blir något kvar dvs).
Sponsrat innehåll

5. Mugcake med Polly

Mugcake med Polly
Den här efterrätten fixar ni på rekordtid - och alla älskar receptet! Kan det bli enklare än att vispa ihop en smet - hälla upp i kaffekoppar och skjutsa in den i microvågsugnen i 1 minut? Voilà - klar!
Sponsrat innehåll

6. Taco mac'n'cheese

Taco mac ’n’ cheese
Har du tacorester från fredagskvällen? Perfekt då är halva den här rätten redan fixad! Billigt, snabbt och enkelt - och dessutom miljömedvetet då du tar till vara på resterna!
Sponsrat innehåll

7. Chocolate chip cookies-sandwich med glass

Chocolate chip cookies-sandwich med glass - NY
Visst älskar man sandwich-glassen? Nu kan du göra flera på nolltid! Köp en eller flera olika glassorter för att hitta din favoritkombo. Utöver vanilj passar t.ex vit choklad eller hallon perfekt till mörk choklad.