Kungsörnen header artikelKungsörnen loggo NY2

Familjens supersnabba recept!

Upplever du stress i vardagen? Här har vi samlat 7 supersnabba och enkla recept som barnen älskar - och som gör veckan både lättsam och god!

När vardagen rullar på och vi ska hinna med allt från dagishämtningar, träningspass, tvätt och städning... ja då kanske lång tid vid spisen inte alltid hinns med. 

Ha alltid basvaror som pasta i olika varianter, vetemjöl, ägg och grädde hemma... då kan du snabbt trolla ihop enkla pastarätter och barnens favorit - pannkakor!

Sponsrat innehåll

1. Scrambled pannkaka

Scrambled pannkaka
Med en blandning av vetemjöl och rågmjöl gör du mättande och ljuvligt goda pannkakor. Och vem har ens sagt att de måste vara runda och perfekta när du kan göra en pannkaksröra? Barnen fullständigt ÄLSKAR detta recept!
Sponsrat innehåll

2. Superenkel citron- och smörpasta

Superenkel citron- och smörpasta
Barn älskar makaroner - så är det bara! Sväng ihop denna galet goda vardagsrätt på bara 15 minuter - och vi lovar att det inte bara är barnen kommer älska smaken av citron, smör, grädde och parmesan!
Sponsrat innehåll

3. Makaroner med pesto och burrata

Makaroner med pesto och burrata NY-2
Ingenting går väl snabbare än makaroner och pesto? Ihop med en krämig burrata, basilikablad, en god olivolja och denna vardagsrätt känns riktigt lyxig!
Sponsrat innehåll

4. Kyckling Alfredo pastagratäng

Kyckling alfredo gratäng
En pastagratäng på makaroner och kyckling som garanterat kommer hamna på familjens topp 3 favoritrecept! Snabbt, enkelt och ... ja barnen kommer ropa "jag vill ha meeeer"....
Sponsrat innehåll

5. Toscansk pasta med lax och soltorkade tomater

Toscansk pasta med soltorkade tomater och lax
En försvinnande god pasta som hela familjen älskar - och som blir klar på bara 20 minuter. Den gräddiga såsen fastnar inne i penne-rören och ger en krämig och mild laxrätt som du aldrig vill ska ta slut!
Sponsrat innehåll

6. Krämig saffranspasta med halloumi

En busenkel och underbart god saffranspasta med krispig halloumi. Hela familjens favorit, som dessutom passar extra bra i matlåda!
Sponsrat innehåll

7. Ugnspannkaka med grädde och färska bär

Ugnspannkaka med grädde och färska bär Kungsörnen
Vetemjöl, rågmjöl, ägg och mjölk.... och vips har du trollat ihop världens godaste ugnspannkaka. Servera med grädde och färska bär så blir det som middag och efterrätt i ett - mums!