Kungsörnen header artikelKungsörnen loggo NY2

Familjens supersnabba recept!

Upplever du stress i vardagen? Här har vi samlat 7 supersnabba och enkla recept som barnen älskar - och som gör veckan både lättsam och god!

När vardagen rullar på och vi ska hinna med allt från dagishämtningar, träningspass, tvätt och städning... ja då kanske lång tid vid spisen inte alltid hinns med. 

Ha alltid basvaror som pasta i olika varianter, vetemjöl, ägg och grädde hemma....  då kan du snabbt trolla ihop enkla pastarätter och barnens favorit - pannkakor!

Sponsrat innehåll

1. Scrambled pannkaka

Scrambled pannkaka
Med en blandning av vetemjöl och rågmjöl gör du mättande och ljuvligt goda pannkakor. Och vem har ens sagt att de måste vara runda och perfekta när du kan göra en pannkaksröra? Barnen fullständigt ÄLSKAR detta recept!
Sponsrat innehåll

2. Superenkel citron- och smörpasta

Superenkel citron- och smörpasta
Barn älskar makaroner - så är det bara! Sväng ihop denna galet goda vardagsrätt på bara 15 minuter - och vi lovar att det inte bara är barnen kommer älska smaken av citron, smör, grädde och parmesan!
Sponsrat innehåll

3. Amerikanska pannkakor med blåbär och sirap

Amerikanska pannkakor med blåbär och sirap
Steka pannkakor när man är stressad? Japp! Med dessa lite fluffigare pannkakor gjorda på Grahamsmjöl och Vetemjöl behöver man inte göra lika många eftersom de mättar små magar snabbt!
Sponsrat innehåll

4. Kyckling Alfredo pastagratäng

Kyckling alfredo gratäng
En pastagratäng på makaroner och kyckling som garanterat kommer hamna på familjens topp 3 favoritrecept! Snabbt, enkelt och ... ja barnen kommer ropa "jag vill ha meeeer"....
Sponsrat innehåll

5. Toscansk pasta med lax och soltorkade tomater

Toscansk pasta med soltorkade tomater och lax
En försvinnande god pasta som hela familjen älskar - och som blir klar på bara 20 minuter. Den gräddiga såsen fastnar inne i penne-rören och ger en krämig och mild laxrätt som du aldrig vill ska ta slut!
Sponsrat innehåll

6. Supergod Cacio e pepe

Supergod Cacio e pepe ny
Enklare (och godare) än så här blir det inte. Makaroner med svartpeppar, smör och parmesan - och vill du "lyxa till det"... tillsätt köttbullar, strimlad kyckling eller bacon!
Sponsrat innehåll

7. Ugnspannkaka med grädde och färska bär

Ugnspannkaka med grädde och färska bär Kungsörnen
Vetemjöl, rågmjöl, ägg och mjölk.... och vips har du trollat ihop världens godaste ugnspannkaka. Servera med grädde och färska bär så blir det som middag och efterrätt i ett - mums!