Karin Fransson

Karin Fransson

Karin Fransson är en av Sveriges främsta kockar. Hon är kocken som lärt oss att älska färska örter och kryddor. Tillsammans med sin make driver hon restaurangen Hotell Borgholm på Öland. Restaurangen ingår i listan över de 24 restauranger i Sverige som restaurangguiden White Guide anser vara landets bästa. Karin medverkar dessutom regelbundet i det populära radioprogrammet Meny i P1 och syns ofta i teverutan. 2007 tilldelades Karin Fransson Allt om mat s stora matpris som delas ut till en person som har gjort en bestående insats för svensk matkultur.

Visar recept: Karin Fransson

Julkonfekt
Karin Fransson
Betyg: 3.25 av 5 (4 röster)

Julkonfekt

Karin Fransson
1h 30 min
Lammstek med rosmarinhonung
Karin Fransson
Betyg: 3.6 av 5 (33 röster)

Lammstek med rosmarinhonung

Karin Fransson
2h
Kräftsallad
Karin Fransson
Betyg: 2.4 av 5 (5 röster)

Kräftsallad

Karin Fransson
15 min
Örthonung
Karin Fransson
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Örthonung

Karin Fransson