• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Baka paj till efterrätt - alltid en bra idé!

Så gott! Nu behöver du bara välja mellan chokladkolapaj, citron- och marängpaj, äppelpaj eller blåbärspaj. Vilken paj tycker du ser godast ut?

Vit chokladpaj med färska jordgubbar >>

Den här pajen med vit choklad och färska jordgubbar är riktigt enkel att baka och blir drömlikt god!

Hasselnötspaj med choklad >>

Nötbotten som fylls med mörk chokladkräm och toppas med rostade hasselnötter och vispad grädde. Roy Fares recept såklart!

Banoffee pie >>

Banan, kolasås, brända mandlar och fluffig vispgrädde i Leilas sagolika paj! 

Chokladpaj med kola och flingsalt >>

En liten touch av salt som möter den söta chokladen ger en härlig smakbalans i munnen.

Äppelpaj de luxe >>

Mördegsbotten, mandelmassa och kardemumma i fyllningen samt havrecrumble på toppen. Ja tack!

Leilas pärongalette med mandel >>

Underbart gott med päron och mandelmassa i efterättspajen. Måste testas!

Citronpaj med italiensk maräng >>

Perfekt krämig citronpaj som toppas med italiensk maräng. Fyllningen görs med kondenserad mjölk vilket gör den både busenkel och riktigt god.

Knäckig rabarberpaj >>

Jessica Frejs försvinnande goda rabarberpaj med brynt smör, salt och havregryn. 

Fler goda pajer