5 annorlunda julskinkor

En vegansk och grön julskinka, en knaprig julskinka med bacon, en julskinka kokt i cola eller en saftig julskinka på kalkon? Nu kan du variera julskinkan i det oändliga utan att tröttna!

Hur vill du äta julskinkan i år? Ta del av kockarnas bästa recept i vår lista nedan!

1. Ernst julskinka med bacon och örter

Ernst tar julskinkan till nya nivåer och både baconlindar den och tillsätter örter i griljeringen. En ny favorit på julbordet!

Ernst lyxiga julskinka med bacon >>

2. Vegansk julskinka på rotselleri med smakrik griljering

Helstek en rotselleri täckt med en griljering smaksatt med nejlika, apelsin och senap! Detta kommer bli ett riktigt gott och grönt alternativ på julbordet.

Grönt julbord med vegansk julskinka på rotselleri >>

Sponsrat innehåll

3. Snabb julskinka på kalkon

Receptet på kalkonskinka till julbordet är klar på 15 minuter! Griljerad på klassiskt vis med senap och ströbröd blir det lätt en ny favorit istället för den tradionella skinkan.

Snabb julskinka på kalkon >>

4. Julskinka kokt i cola

Här har vi skinkan som är underbart god till allt! Kokt i cola men med de traditionella julsmakerna av kryddnejlika och senap blir det en kombination av innovation och tradition.

Julskinka kokt i cola >>

5. Ernst julskinka med nöt- och frötäcke

Ernst griljering med pistagenötter, valnötter och sesamfrö piffar upp den färdigkokta julskinkan på ett kick! Ett riktigt krispigt täcke fyllt med nötig smak gör sig riktigt bra runt skinkan på julbordet.

Skinka med knaprig griljering av frö och nötter >>

Fler tips!