Griljerad rotselleri

Foto: köket.se
Griljerad rotselleri
9 ingredienser
75 m
Sugen på att testa ett vegetariskt julbord i år? Byt ut julskinkan mor rotselleri! Täck med en god griljering på senap, honung och persilja.
Felix tipsar!

Felix tipsar!
Testa Felix vegetariska Delikatessbullar - en riktig hit på julbordet!
Läs mer
Ingredienser
- 1 rotselleri
- 25 g smör
- 0,5 kruka persilja
- 0,75 dl ströbröd
- 1 krm salt
- 2 msk sötstark senap
- 0,5 msk honung
- 1 tsk ströbröd
- 1 äggula
Gör så här
- Smörj in rotsellerin med en klick smör och baka rotsellerin i ugnen i 60 minuter. Ös gärna med smöret lite då och då.
- Hacka persiljan och blanda samman med ströbröd, salt, sötstark senap, honung och äggula.
- Fördela griljeringen på rotsellerin och strö över ytterligare lite ströbröd.
- Griljera i ugnen i 10-15 minuter.
TIPS!