kycklingtagine tareqs recept

Tareqs 8 bästa kycklingrecept

Vi är många som gillar Tareq Taylor! Hans alltid vänliga leende och okomplicerade rätter har gjort honom en storfavorit här hos oss på Köket. Här har vi samlat Tareqs topp 8 kycklingrecept!

Coq au vin - Tareq Taylors recept

"Tupp i vin" på franska. Tareq använder en stor kyckling istället och receptet är en klar favorit här på Köket!

Ljummen nudelsallad med friterad kyckling

En riktig favorit bland stora och små, med härligt asiatiska smaker. Såsen håller dessutom i en hel månad i kylen - så bara att ta lite av såsen så fort du är sugen på asiatiska smaker.

Krögarpanna med kyckling och glaserade betor

Tareq dammar av klassikern krögarpanna - en vansinnigt god och krämig gryta som innehåller allt gott man kan tänka sig. Den här varianten med kyckling passar lika bra till vardags som fest!

Kyckling paillard

Paillard betyder tunt skuret kött och här är Tareqs variant på denna franska klassiker. Tunt skivad kyckling får smak av örter, vitlök och citron och serveras med en ljummen sallad och smörig skysås.

Krämig italiensk kycklinggratäng

Italiensk kycklinggratäng med soltorkade tomater, parmesan och örter som egentligen inte har något med Italien att göra, men som är ett av Kökets allra populäraste recept!

Tareqs krämiga kycklingpasta

En enkel och krämig kycklingpasta med grönkål, champinjoner och en skvätt grädde. Toppa med parmesan och valnötter för crunch.

Kycklingtagine, Tareq Taylors recept

Gryta med underbara marockanska smaker! Kryddorna i kombination med den torkade frukten och kycklingen ger ett fantastiskt djup och en mustig smak.

Örtfyllda kycklingrullader

Det är dags att plocka fram grillen och skapa nya sommarminnen! Att fylla kyckling med örter är alltid en bra idé. Ju mer färska örter, desto godare.

Fler festliga kycklingrecept

Ugnsbakad kyckling med klyftpotatis

Ugnsbakad kyckling med klyftpotatis

Camilla Thulin och Uluc Telmen
60 m