
Laga asiatiskt med Erik Videgård
Erik Videgård är Nyhetsmorgons expert när det kommer till det goda och häftiga Sichuanköket! Här ser du utvalda favoritklipp med Erik som lär dig allt om den femte grundsmaken umami, hur du gör för att lyckas med tofu och hur du ska jobba med indiska kryddor.

17:53
Så gör du gyoza och sishuangryta
Erik Videgård visar hur du får till perfekt gyoza, sichuan hot pot och shabushabu. Rätter som passar perfekt att laga tillsammans med middagsgästerna.
Recept

14:36
Så lyckas du med Tofu
Tycker du att det är svårt att lyckas med tofu? Den smakar ingenting och har konstig konsistens? Erik lär oss hur man lyckas med tofu!
Recept

11:15
Vad är umami?
Erik berättar om den femte grundsmaken umami och hur och när man kryddar och umami. Det blir några riktigt goda recept också!
Recept

17:57
Indisk kryddskola
Vem älskar inte indisk mat och dess smakrika kryddor? Erik lagar Kerala prawn curry, fisk i moileesås och gör Garam Masala från grunden! Han berättar också hur vi ska steka kryddor, mala kryddor och när kryddorna ska tillsättas.
Recept

13:32
Ostron på 4 olika sätt
Är du en ostronfantast? Då måste du kolla in det här klippet där Erik bjuder på 4 olika sorters ostron!
Recept
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren:
Få helskärm
Streama till din tv via Chromecast
Streama till din tv via Apple TV