Gör höstens godaste drinkar - här är 7 tips!

Pigga upp i höstrusket med en drinkkväll med vännerna. En varm äppel- och kaneldrink, en klassisk whiskey sour eller en höstigare variant av sangria. Här kommer några grymma tips på drinkar! Flera av drinkarna går lika bra att göra alkoholfria.

Varm äpple- och kaneldrink

En varm äppeldrink med kanel! Perfekt på hösten när glöggsuget börjar närma sig. Drinken går lika bra att göra alkoholfri.

Leilas whiskey sour

Whiskey sour är en klassisk drink som är sötsyrlig och läskande. Här är Leilas recept!

Iskall tranbärs- och kaneldrink

Superenkel drink med tranbär, fireball och äpple. Mums! Byt ur kanelwhiskyn till en kanelstång för en alkoholfri variant!

Svart sangria med björnbär och vinbär

Sangria passar precis lika bra på hösten som på sommaren. Speciellt den här varianten av sangria på rödvin, crème de cassis, svarta vinbär, björnbär och blåbär.

...och för en alkoholfri sangria

En smarrig variant av Sangria, för er som inte vill ha vin. Byt ut rödvinet mot svartvinbärssaft och smaksätt med kryddor och frukt!

Black Velvet Cocktail

Brittisk drink med mörk öl (stout) och mousserande vin. Hur gott låter inte det?

Fler tips!

 • Ernst frutti di mare

  Italiensk afton med Ernst

  Bjud in till en italiensk afton med Ernst härliga recept! Solmogna tomater, olivolja, vitlök, basilika, salami, prosciutto...listan med ljuvliga smaker kan göras lång! Här hittar du recepten
 • Snacka med Siri

  Snacka med Siri

  Tillsammans med vänner och familj fixar kocken och matbloggaren Siri Barje gröna vardagsrätter och enkla snacks. Här hittar du recepten och avsnitten!
 • Inlagda oliver med fänkål och rosépeppar

  Snabba snacks i TV-soffan

  Enkla och snabba godsaker att mumsa på i soffan framför favoritprogrammet! Salta pimentos de padrón eller söta karamellpopcorn, vad föredrar du?