Presenteras av Kökets kurser

Dekorera tårtan till Halloween -Teas 3 enkla tips

Att dekorera tårtan till Halloween för att nå barnens förtjusning kan vara svårt, särskilt om man vill behålla kakan god! Här kommer tre dekorationstips av Tea Malmegård till Halloweentårtan, där smaken och utseendet passar stora som små.

Se fler tips och mer inspiration i Teas tårtkurs.

1. Spindelnät i glaze - vit chokladglaze och kakaoglaze

Ser mer avancerat ut än var det är! Fyll mörk kakaoglaze i en spritspåse och spritsa en spiral på en tårta med vit chokldglaze. Dra sedan ut streck med en tandpetare och vips så har en läskigt spindelnät trollats fram. Hur du får till den där spegelblanka glazen hittar du i Teas tårtkurs.​Recepten till en passande och smarrig tårta hittar ni lektion 2 och 3. Hur man glazar en tårta finns mer utförligt i lektion 8.

2. Spöken i italiensk maräng

Med en perfekt vispad italiensk maräng är det enkelt att forma gulliga spöken att dekorera med.Se exakt hur man gör i receptfilmen i Teas tårtkurs. Recept till en läskigt god tårta hittar ni lektion 2 och 3. Hur man spritsar och gör den perfekta italienska marängen finns mer utförligt i lektion 8 och 3.

​3. Blodstänk på tårtan - hallongéle och vit chokladglaze

Som på en blank canvas som bevittnat något riktigt otäckt! Skrämmande, häftigt men framförallt gott! Recept till en passande tårta hittar ni lektion 2 och 3 i Teas tårtkurs. Hur man glazar en tårta finns mer utförligt i lektion 8.

Läs mer och köp Teas tårtkurs här >>

Fler festliga tips...

 • Scan halloween crostini

  7 snabba tips på pyssel till halloween

  Ätbart halloweenpyssel som barn (och stora barn) älskar. Här får du enkla tips på matigt pyssel som alla fixar, från fladdermus-servetter till läskiga korvfingrar!
 • Scan halloween korv med bröd

  Massor av goda halloweenrecept

  Marängbenknotor, spökbål, häxfingrar med grönt mos, fladdermuskakor, pumpakakor och mycket mer. Här hittar du recept som passar perfekt för en läskigt god halloween.
 • Felix halloweenartikel korvspöken i ketchup

  5 tips - så fixar du halloweenfesten på nolltid!

  Halloweenkostymer, karva pumpa, lekar, godis - och vad ska man bjuda på? Här är 5 enkla tips för dig som är ute i sista sekund.
  Sponsrat innehåll

Barnkalas med halloweentema

Smarta halloweentips