Lohmanders Ugnsrostad kyckling med rotfrukterlohmanders logo vit bakgrund

3 tips för snabb och enkel vardagslyx!

En god middag kan liva upp vilken grå veckodag som helst! Här är tre snabblagade och härliga rätter med lax, kyckling och vego med tillbehör och krämiga såser.

Lohmanders klämflaska NYHET från Lohmanders! En klassiker och två helt nya smaker, nu i smidig flaska som gör det enkelt att drissla över maten.

1. Sojamarinerad lax med krämig kålsallad


Sojamarinerad lax med kålsallad låter mer komplicerat än vad det faktiskt är. Den snabbmarinerade laxen steks på bara några minuter men den stora hemligheten är den färdiga såsen Aioli Lime- och Chipotle från Lohmanders som bidrar med perfekt krämighet och smak till den skivade kålen.

2. Ugnsrostad kyckling med pesto- och citronsås


Fördelarna med plåtmat är många! Perfekt när det är många munnar att mätta, den klarar sig själv i ugnen och man slipper massa disk - det kallar vi lyx! Prova vårt grymt goda recept med ugnsrostad kyckling och rotfrukter toppat med Lohmanders fräscha Pesto- och citronsås.

3. Mexikansk bowl med lime- och chipotleaioli


Vad vore en bowl utan en krämig aioli? Med den magiskt goda Aioli Lime- och Chipotle från Lohmanders blir denna mexikanska bowl med guacamole och nachochips en riktig fiesta!

Fler såsiga recept

ENKELT
Lohmanders Frasig sandwich med kyckling och mozzarella - Ny ljusare
Lohmanders Smashed potatoes med bearnaise - Ny ljusare
Lohmanders Ugnsgrönsaker med fetaost och kikärtor - Ny ljusare
Lohmanders Oxfilé med parmesanpommes och bearnaise
40 min (+ 1 h för att förbereda pommesen)