Surdegsmacka med pulled pork och lime- chipotlesås

Lohmanders Surdegsmacka med pulled pork och lime- chipotlesås
Foto: Köket

Surdegsmacka med pulled pork och lime- chipotlesås

9 ingredienser

30 min

Köp färdig pulled pork och du har en riktig proffsmacka på 30 minuter. Till det krispig rödkål, syrlig lök, smält cheddar och en krämig lime och chipotlesås.

Lohmanders Aioli Lime & Chipotle
Lohmanders Aioli, Lime & Chipotle produkt

Lohmanders Aioli Lime & Chipotle

En krämig aioli med en frisk smak av lime och välbalanserad hetta från chipotle.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 600 g pulled pork (köpt)

Snabbpicklad rödlök

  • 2 rödlökar
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl ättiksprit 12 % (12%)

Surdegsmacka

  • 250 g rödkål
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 8 skivor cheddarost
  • 1 Lohmanders Aioli, Lime & Chipotle

Gör så här

Pulled pork

  1. Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen.

Snabbpicklad rödlök

  1. Skala och skiva löken tunt och lägg i en bunke.
  2. Koka upp ättika, strösocker, vatten och häll sedan över löken. Låt svalna i kylen tills det är dags att servera.

Surdegsmacka

  1. Hyvla rödkål med en osthyvel.
  2. Rosta bröden i en stekpanna med olja. Lägg på ostskivorna när bröden vänds.
  3. Lägg på rödkålen på mackan, lägg därefter på det separerade köttet, den picklade löken och toppa med Lohmanders Aioli, Lime & Chipotle.
TIPS!
Tips från Lohmanders!
Lohmanders Sojamarinerad lax med krämig kålsallad

Tips från Lohmanders!

Se fler goda och såsiga recept här.

Läs mer