Kanelbullecroissant

10 kanelbullar på nytt vis

4 oktober är en av årets bästa dagar - kanelbullens dag! På senare år har det haglat in nya, spännande versioner av favoritbullen. Här har vi samlat våra absolut bästa (och roligaste) recept på GODA kanelbullevarianter!

Frasig croissant, bullar i långpanna, som småkaka eller som semla - Ja, varianterna är onekligen många. Om du vill ha receptet på en alldeles "vanlig" kanelbulle hittar du vårt mest populära recept här!

Många av recepten är tagna från vår älskade bakbloggare Camillas blogg - den hittar du här >>

Gillar du inte kanelbullar hittar du massa andra smaker, färger och former à la Roy Fares här >>

1. Kanelbullar med kladdkaksfyllning

Är det en kanelbulle eller en kladdkaka? Slå ihop det bästa av två världar - det är alltid en bra idé när det kommer till fika!

2. Kanelbullecroissant

Vad finns det att inte ÄLSKA när två favoritbakverk blir till ett. I denna frasiga bulle gömmer sig mängder med smörig kanelfyllning och kombinationen är oteeerolig!!

3. Kanelbullar i långpanna med frosting

Underbart goda kanelbullar "american style" som du gör i form och toppar med med en galet smarrig cream cheese-frosting. Perfekta att göra när du vill ha att garanterat saftiga bullar.

4. Kanelbullemums

Kärlekens kaka i kanelbulleformat - MUMS! Smarriga smaker i en riktigt saftig kaka, detta bakverk går garanterat hem hos publiken!

5. Kanelbullesemla

Kanelbullar fyllda som semlor med mandelfyllning och vispad grädde - det bästa av två världar! Detta recept bara måste du testa!

7. Kanelbullesnittar

En småkaka med kanelbullesmak - perfekt att plocka fram när kanelbullesuget slår till men du kanske inte orkar en HEL bulle (som om det någonsin hänt..)

8. Kanelbullevåfflor

Nygräddade våfflor med kanelbullerippel i smeten blir en frestande god dessert tillsammans med en kula vaniljglass. Eller varför inte bjuda som en lyxig helgfrukost?

9. Kanelbullar i långpanna

Vi älskar det och vi vet att ni älskar det - kakor som kan lagas i långpanna! Men bullar är ju nästan ännu bättre att göra som supersaftig långpanne-variant! Camilla Hamids recept är ett måste!

10. Kanelbullesockerkaka

Ett perfekt alternativ när kanelbullesuget fallet på men du inte har flera timmar på dig. En magisk kombination av sockerkaka och kanelbullar som enkelt bakas i långpanna!