Snabb kantarellsoppa, Jessica Frejs recept

Värmande soppor under 30 min - Jessica Frejs recept

Det är alltid gott med en värmande soppa! Oavsett hur lite du har i kylen kan man nästan alltid få till en soppa. Du behöver egentligen bara någon form av grönsak, lite buljong och en skvätt grädde. Mixa ihop och det är klart! Här är Jessica Frejs recept på värmande höstsoppor.

Jessica Frej delar med sig av sina godaste höstsoppor med glutenfria frallor och frasiga glutenfria pannkakor till efterrätt. Får du soppa över? Gör som Jessica och återanvänd soppan som pastasås dagen efter!

Krämig majssoppa med vitlöksbröd

Krämig, varm och busenkel soppa klar på bara 15 minuter! Servera med ett klassiskt vitlöksbröd.

Snabb kantarellsoppa

Smakrik kantarellsoppa som går supersnabbt att laga och får massor med smak från kantarellerna. Spara och använd som pastasås om det blir soppa över!

Len pumpasoppa med äppelcider

Butternutpumpa, äppelcider, buljong och grädde. Jessicas absoluta favoritsoppa! Syran och fruktigheten från äppelcidern väger upp den söta pumpan perfekt. Blir det lite soppa över? Stek upp lite chorizo och blanda med pumpasoppan så blir det en supergod pastasås.

Glutenfria valnötsfrallor - perfekt till soppa!

Saftiga och goda valnötsfrallor. Frallorna behöver inte frysas utan håller sig mjuka och färska i flera dagar i en plastpåse i rumstemperatur. En bonus är att de är både glutenfri och mjölkfria!

Till efterrätt - frasiga glutenfria pannkakor

Frasiga glutenfria pannkakor som är så goda att alla vill äta dom! Ett smart tips när du gör pannkakor är att använda stavmixer när du gör pannkakssmet är ett superbra knep för att slippa klumpar och få en slät pannkakssmet på några minuter.