I den här onlinekursen ger Isabella dig det bästa från Italien och lär dig laga fantastiska italienska maträtter. Enkelt och gott för hela familjen!
I samarbete med
Isabella lär dig om smaker och råvaror från Italien. Du träffar även Zetas grundare, Fernando di Luca.
Isabella lär dig hantverket, ger dig tipsen och de bästa recepten för att du ska lyckas i köket.
Gå onlinekursen i din egen takt, hur många gånger du vill och när det passar dig. Helt gratis!
1:52
Välkommen till Isabellas italienska kök! Isabella berättar om sin passion för italiensk matlagning, hur denna kurs är upplagd och vad du kommer att få lära dig.
7:09
Första lektionen handlar om antipasti, Italiens underbara småplock och tilltugg. Isabella bjuder på sina favoriter och djupdyker i olivolja - hur väljer man rätt? Du träffar även Zetas grundare Fernando Di Luca som berättar om olivolja.
Recept från lektionen:
7:32
Isabella lär dig välja rätt pastasort till rätt sås, hur du kokar den perfekta pastan och så får du lära dig tillaga en magisk spaghetti puttanesca. Isabella smaksätter tomatsåsen med sardeller och förklarar varför råvaran passar perfekt i just denna pastasås! Du träffar även Zetas grundare Fernando Di Luca som berättar om pasta av hög kvalitet.
Recept från lektionen:
7:26
Risotto! En älskad favorit för hela familjen. I denna lektion lär Isabella dig vilket ris du ska välja och vad du ska tänka på för att få risotton sådär perfekt krämig. Du får även ett magiskt recept på svamprisotto! Du träffar även Zetas grundare Fernando Di Luca som berättar om varför risotto för honom är stor fest.
Recept från lektionen:
6:13
De italienska tillbehören, contorni, äts ofta som ett tillbehör till kött eller fisk men kan även ätas som en huvudrätt. Isabella tipsar om fyra fantastiska recept som hon älskar! Du träffar även Zetas grundare Fernando di Luca som berättar om vad som kännetecknar det italienska köket.
Recept från lektionen:
7:18
Snabbmat med finess! Piadina är ett fantastiskt alternativ till lunch, mellis eller en lätt, snabb middag. I den här lektionen tipsar Isabella dig om goda fyllningar till piadinan och vi lär oss mer om olika typer av charkuterier.
Recept från lektionen:
7:22
Hur får man till den perfekta pizzan? Isabella ger dig tipsen och tricksen för att få pizzabottnen sådär perfekt krispig. Dessutom bjuder hon på två smarriga pizzor - en vit och en röd.
Recept från lektionen:
6:01
Avslutningsvis blir det sött och Isabella tipsar om 4 superenkla desserter du snabbt kan laga. Vi får även lära oss om italiensk maräng som Isabella klär en ciprianitårta med.
Recept från lektionen:
1:15
Isabella sammanfattar vad du lärt dig under kursen. Fortsätt prova dig fram och laga, snart är även du en mästare i det italienska köket. Lycka till i köket önskar Isabella och Zeta!
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: