Rucolasallad med rostade pinjenötter

Rucolasallad med rostade pinjenötter
Foto: TV4

Rucolasallad med rostade pinjenötter

6 ingredienser

5 min

Enkel sallad på pepprig rucola dressad med olivolja och balsamico toppad med rostade pinjenötter.

Zetas finaste balsamvinäger!
Zeta balsamvinäger

Zetas finaste balsamvinäger!

Från balsamicons hemprovins Modena. Den har en mycket välbalanserad sötma och syra, med intensiv ton av torkad frukt.

Läs mer

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 100 g rucolasallad, sköljd
  • 0,5 dl pinjenötter, rostade
  • Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso
  • Zeta Balsamvinäger, Invecchiato
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg upp rucola på ett vackert fat eller i en skål. Toppa med pinjenötter, salt och peppar. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
TIPS!
Fler tips från Zeta!
Zeta Italiensk grilled cheese sandwich

Fler tips från Zeta!

Fler tips och goda recept från Zeta!

Läs mer