Rucolasallad med rostade pinjenötter

Rucolasallad med rostade pinjenötter
Foto: TV4

Rucolasallad med rostade pinjenötter

1

1 steg att laga

6 ingredienser

5 min

Enkel sallad på pepprig rucola dressad med olivolja och balsamico toppad med rostade pinjenötter.

läs mer
Isabellas-kurs-sammanfattning

Gratis matlagningskurs från Zeta!

Isabella ger dig det bästa från Italien och lär dig laga fantastiska maträtter.

Läs mer

Ingredienser

portioner4 - 6 portioner
  • 100 g rucolasallad, sköljd
  • 0,5 dl pinjenötter, rostade
  • Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso
  • Zeta Balsamvinäger, Invecchiato
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg upp rucola på ett vackert fat eller i en skål. Toppa med pinjenötter, salt och peppar. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
TIPS!
Zeta balsamvinäger

Fler tips från Zeta!

Zetas finaste balsamvinäger, från balsamicons hemprovins Modena. Den har en mycket välbalanserad sötma och syra, med intensiv ton av torkad frukt.