10 krämiga fläskfilégrytor

En trevlig helgmiddag med familjen eller en seg och ruggig vardagskväll, en krämig fläskfilégryta är alltid ett säkert kort! Värmande, mustigt och gräddigt - här är 10 av våra populära recept.
Sponsrat innehåll

Fläskfilé i rosa sås

Fläskfilé i en sås av fraiche, chilisås, vitlök, rosépeppar och persilja. Servera med pressad potatis eller hasselbackspotatis. [**Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.**](https://m.exactag.com/cl.aspx?tc=4539484d5c875d9badee85c727cb6b97&url=https://www.viktvaktarna.se/se/)

Fläskfilé Africana

Vem tackar nej till 70-tals klassikerna Fläskfilégryta Africana? Currystekt banan, jordnötter, grädde och fläskfilé - mums!

Sötsur fläskfilégryta med broccoli och shiitake

En riktig favoritgryta från Jenny Walldén! Smakrik fläskfilégryta med hemgjord sötsur sås, broccoli, paprika och shiitakesvamp. Serveras med jasminris och sriracha. Helt klar ett säkert kort!

Krämig och het fläskfilégryta

En upphottad variant på älskade klassikern - fläskfilégryta. Jennie tvistar till den med chili, sesam och soja. Tips! Gochujang går att ersätta med sriracha eller sambal oelek som blandas ut med lite honung.

Kreolsk gryta med chorizo

En klassiker som absolut inte får glömmas bort - Kreolsk gryta! Här är Jenny Warséns krämigt goda recept.
Sponsrat innehåll

Fläskfilégryta med klyftpotatis

En god och lite lättare gryta från WW Viktväktarna som passar hela familjen. Serveras med ugnsrostade morötter och potatis - klassiskt och gott till helgen!

Gräddig filégryta

Lätt- och snabblagad gryta som går hem hos hela familjen. Byt ut köttet mot något annat kött som du gillar bättre, eller det du redan har i frysen. Och variera även med andra grönsaker, om du vill.

Fläskfilé provencale

Catarina König bjuder på en rätt som hela familjen älskar - fläskfilé provencale med vitlöksstekt svamp, persilja, gräddsås och pressad potatis.

Gratinerad fläskfilé med champinjoner

Ostgratinerad fläskfilé med champinjoner. Enklare blir det inte, godare blir det inte!