No-bake bars med kokos och choklad_01

10 godsaker med kokos

Att baka med kokos är alltid en bra idé! Här hittar du 10 oemotståndliga efterrätter och bakverk med den exotiska kokosnöten som hemlig ingrediens.

Baka med kokos

Hemgjord bounty

Det är väldigt enkelt - och supergott - att göra sin egen bounty. Endast 4 ingredienser behövs!

Kokostoppar med banan och mörk rom

Fantastiskt goda kokostoppar med banan, mörk rom och kvarg i smeten. Doppa toppen i smält choklad om du vill göra extra fina toppar. Tips! Kakorna går utmärkt att frysa.

No-bake bars med kokos och choklad

De här barsen bakar du utan ugn, vilket gör dem riktigt enkla och snabba att göra. Toppa med kokos och choklad och dem blir oemotståndliga!

Kokospannacotta med passionsfruktsgelé

En len och fin pannacotta på kokosmjölk toppad med passionsfrukt!

Kokossmulpaj med mango och päron

Kokossmulpaj med mango och päron. Exotiskt och lyxigt gott!

Piña colada-pannacotta

Den klassiska sommardrinken piña colada i formen av en vintrig vit dessert! Vill man göra pannacottan barn- och körvänlig är det bara att utesluta den vita rommen.

Cupcakes med kokos och lime

De här snövita muffinsen smakar sött och friskt av kokos och lime. Servera dem på förmiddagen med en kopp kaffe, på eftermiddagen med te eller efter middagen som en enkel efterrätt. /Susannah Blake.

Kladdkaka med kokostosca

"Det finns kladdkakor och så finns det kladdkakor. Den här är kladdig som sig bör med ett härligt, knäckigt täcke av kokoskola på toppen. Det är en sådan kladdkaka som du kommer att baka många gånger i ditt kök. Den är en favorit, så enkelt är det!" /Frida

Kärleksmumstårta

Finns det något bättre än kärleksmums? En kärleksmumstårta såklart! Receptet bakas i en springform med diameter på 23 cm. **[Se fler bilder på tårtan på Camilla Hamids blogg >>](http://mykitchenstories.koket.se/2019/10/27/karleksmumstarta)** TIPS! Gör tårtan äggfri genom att byta ut äggen mot spadet från 1 paket blötlagda kikärtor. Gör tårtan glutenfri genom att byta ut vetemjölet mot 6 dl glutenfri mjölmix.

Mango med vaniljglass, kokos och lime

Snabb och fräsch dessert med färsk mango, lime, kokoschips och vaniljglass.