I samarbete med Abba

Pepparrotsfyllda crustader med räkor & caviartop

19 röster
10 m
12-16
Abba crustad med pepparrotskräm och caviertop
Foto: Angelica Söderberg

En festlig och god förrätt eller perfekt som tilltugg till välkomstdrinken på festen.

Prova även: Chevrepannacotta med caviartop eller sprödbakad plättar med pepparrotsgrädde.

Visa mer
10 m
12-16

Du behöver

  • 12-16 st crustader
  • 1 burk caviar från Abba
  • 100 g färskost, naturell
  • 3-4 msk crème fraiche
  • 100 g färska räkor, skalade
  • 3 msk pepparrot, finriven (spara lite till dekoration)
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 msk honung
  • Granatäpplekärnor till dekoration
  • salt o peppar

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche. Häll i senap, honung, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna men spara en till varje crustad som dekoration.
  2. Fyll crustaderna med fyllningen, dekorera med räkor, caviar och toppa med lite riven pepparrot och några granatäpplekärnor.
14 oktober 2016

laddar fler recept

Laddar fler recept