I samarbete med Abba

Pepparrotsfyllda crustader med räkor & caviartop

55 röster
10 m
12-16
Abba crustad med pepparrotskräm och caviertop
Foto: Angelica Söderberg

En festlig och god förrätt eller perfekt som tilltugg till välkomstdrinken på festen.

Prova även: Chevrepannacotta med caviartop eller sprödbakad plättar med pepparrotsgrädde.

Visa mer
10 m
12-16

Du behöver

  • 12-16 crustader
  • 1 förp caviar från Abba
  • 100 g färskost, naturell
  • 3-4 msk crème fraîche
  • 100 g färska räkor, skalade
  • 3 msk färsk pepparrot, finriven (spara lite till dekoration)
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 msk honung
  • granatäpplekärnor, till dekoration
  • salt
  • peppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche. Häll i senap, honung, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna men spara en till varje crustad som dekoration.
  2. Fyll crustaderna med fyllningen, dekorera med räkor, caviar och toppa med lite riven pepparrot och några granatäpplekärnor.

Laddar fler recept...