Pepparrotsfyllda crustader med räkor & caviartop

90 röster
10 m
12-16
Abba crustad med pepparrotskräm och caviertop
Foto: Angelica Söderberg

Vi väljer ut den allra bästa romen och lagrar den i tunnor i djupa bergrum tills den uppnår perfekt mognad. Med sin fantastiska färg och smak är lyxfaktorn ett otvivelaktigt faktum.

Abba röd stenbitsrom produkt ny
10 m
12-16

Du behöver

  • 12-16 krustader
  • 1 förp Abba caviar röd finkornig rom
  • 100 g färskost
  • 3-4 msk crème fraîche
  • 100 g färska räkor, skalade
  • 3 msk färsk pepparrot, finriven (spara lite till dekoration)
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 msk honung
  • granatäpplekärnor, till dekoration
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche. Häll i senap, honung, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna men spara en till varje crustad som dekoration.
  2. Fyll crustaderna med fyllningen, dekorera med räkor, caviar och toppa med lite riven pepparrot och några granatäpplekärnor.
Tips!
Ansjovispaj med ost och primörer

Abba tipsar!

Vill du ha fler tips på festlig buffémat?

Klicka här!


14 oktober 2016