Erik Videgård Instagram

Streetfood med Erik Videgård

Erik Videgård, kocken som rest världen över och anser att streetfood är ett perfekt sätt att lära känna ett nytt land! Häng med när Erik gästar Nyhetsmorgon och bjuder på streetfood från världens alla hörn!

Amerikansk streetfood Playlist
play

14:40

Amerikansk streetfood

Erik gästar Nyhetsmorgon och tar oss med till det stora landet i väst, USA. Här bjuds vi på allt från taco el pastor till Chicago hot dog och gröna våfflor med kyckling. Jenny Strömstedt fullständigt njuter av maten!

Svensk streetfood à la Videgård
play

13:01

Svensk streetfood à la Videgård

Erik gästar Nyhetsmorgon och programledare Jenny Alversjö och tillagar Umeås stolthet ”Parisare” och Hisingens ”1/2 Special” och komponerar en helt ny favorit, ”Jennys tunnbrödstaco” - som gjorde succé i studion!

Asiatisk streetfood Erik
play

15:04

Asiatisk streetfood

Erik gästar Nyhetsmorgon och bjuder oss på tre av Asiens berömda streetfood-rätter. Vad sägs om kålpannkaka från Japan, heta nudlar från Sichuan och fishcakes från Vietnam? "Suveränt goda" "WOW", "UNDERBART" och "Gud vad gott" var några av superlativen som programledaren Jenny uttryckte vid avsmakning!

Streetfood från hela världen erik
play

12:59

Streetfood från hela världen

Erik gästar Nyhetsmorgon och tar oss med på en jorden runtresa, från Tobago med lammcurry i rotibröd, södra USA med crispy chicken och Indien med potatisplättar Aloo tikki.

TIPS

För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: