Camilla Hamids 10 godaste kladdkakor

Kladdkaka! Ett bakverk att älska för både stora och små. Men det är en djungel där ute, vad är godast, vad kan man toppa med, hur ska man smaksätta, etc, frågorna är många! Här har vi listat svaren!

Kladdkaka med Centerfluff

Kladdig och chokladig kladdkaka toppas med ett centerfluff och färska hallon och ännu mer center! Himmelriket here we come!

2. Chocolate chip cookie kladdkaka

Två av våra absoluta favoritbakverk sammanförda i ett. Kakigt, kladdigt, chokladigt och alldeles ljuvligt!

3. Kladdkaka med chokladganache

När en chokladig kladdkaka toppas med ännu lite mer choklad och så lite choklad på det. Sa vi att den innehöll choklad?

4. Citronkladdkaka

En fräschare variant med vit choklad och ljuvlig citronsmak. Passar perfekt till varma sommardagar då den inte är lika tung som en klassisk kladdis!

5. Kladdkaka med kokostosca

Choklad och kokos är riktigt bra smakkompisar. Knäckigt, segt, mjukt och kladdigt - mums! Kör 50/50lager av kladdkaka och tosca för att riktigt försäkra dig om att du får med båda de goda smakerna!

6. Pinnochiokladdkaka

Nej men alltså - här visar hon återigen hur genialisk hon är, Camilla! Pinnocchiotårta, en riktig klassiker tar nya höjder när den förtöjs av en riktigt smarrig vaniljkladdkaka i botten. I kombination med grädde, maräng och jordgubbar är detta en riktig sommarvinnare!

7. Fudgekladdkaka

Om du har tröttnat på en klassisk, "vanlig" kladdis, är detta ett toppen-sätt att piffa den på. Toppa med krämig mjölkchokladfudge och vips så känns kakan både lyxig och elegant!

8. Äppelkladdkaka med knäckigt havresmul

Vi kan nästan låta rubriken få tala för sig själv här? En perfekt kladdkaka för hösten!

9. Tiramisukladdkaka

En perfekt kladdig kaka för dig som älskar smakerna i den klassiska desserten tiramisu! Det bästa är att Camilla verkligen har fått till de perfekta smakerna av kaffe, savoyardikex och mascarpone, att allt akompanjeras av en smarrig kladdkaka är en riktigt bra bonus.

10. Kladdkaka med dulce de leche

Man brukar spara det bästa till sist, eller vad är det man säger? Låt oss presentera KLADDKAKA MED DULCE DE LECHE-PANNACOTTA! Kan detta vara kladdkakornas Rolls Royce kanske?