8 drömmiga cheesecakes till jul & nyår

Det finns inget som är så gott som cheesecake, och med de här recepten blir du populärare än tomten där hemma. Här har vi samlat 8 cheesecake desserter som passar perfekt att servera kring jul och nyår.

Smaker av saffran, pepparkaka och lingon ger din cheesecake en julig ton och vintermyset tas till helt nya nivåer. Fram med förklädet, låt dig inspireras och börja baka din godaste efterrätt någonsin!

Sponsrat innehåll

Frozen saffranscheesecake med pepparkaksbotten

Cheesecake smaksatt med saffran på en botten av mixade pepparkakor - en riktigt krämigt god juldessert! Servera som hel cheesecaketårta, dessert i glas eller som mini-cheesecakes!
Sponsrat innehåll

Lingoncheesecake på mjuk pepparkaksbotten

Julens godaste tårta! Mjuk pepparkaka och cheesecake med smak av lingon.
Sponsrat innehåll

Vit chokladcheesecake med blodapelsinsås och marängtoppar

En lyxig men lättlagad dessert i glas med smak av blodapelsin och vit choklad. Servera som en färgglad efterrätt till påskmiddagen eller nyårsafton - gästerna kommer garanterat bli imponerade. Tips! Det går bra att dekorera med färdiga maränger ifall du inte vill göra egen italiensk maräng.
Sponsrat innehåll

No bake julcheesecake med pepparkakssmul

Busenkelt recept på cheesecake i glas med pepparkaksmul och cheesecakekräm smaksatt med apelsin och kanel. Det här receptet kommer garanterat uppskattas på glöggminglet, adventsfikat eller julfesten!
Sponsrat innehåll

Apelsincheesecake med lussebullar på 3 sätt

Apelsincheesecake med lussebullar på 3 sätt
Perfekt när du vill ge torra lussebullar nytt liv! Använd ett och samma recept och välj vilken av tre olika sätt du vill servera desserten på!
Sponsrat innehåll

Pepparkakscupcakes med lingon och frosting

Saftiga och goda muffins med smak av pepparkaka. Fyllda med sockrade lingon och toppade med en krämig Philadelphiafrosting. Mums!
Sponsrat innehåll

Citruscheesecake i glas med champagnegelé

En lyxig dessert i glas med cheesecake och champagnegelé. Perfekt efter nyårsmiddagen!
Sponsrat innehåll

Superkul med pepparkakswhoopies

Juliga whoopies på pepparkakor fyllda med Philadelphia och kolasås, doppade i mörk choklad. Kan du tänka dig något godare till glöggminglet?