Scan entrecote

Medium, rare eller well done? Så steker du perfekt kött

Här visar vi hur du med enkelt tips får till en riktigt god köttbit!
Scan entrecote

Det är inte helt lätt alla gånger att få till en perfekt köttbit. Se videoklippet när Tom Sjöstedt steker och skär kött till perfektion.

När man steker oxfilé bör man använda termometer, för rare bör innertemperaturen vara 50-55 grader, medium ca 60 grader och well done 65 grader.

Ska du grilla köttet? Ja då kan du kika på vår stora temperaturguide här!

Lyxiga rätter med stekt kött

POPULÄRT
Helstekt oxfilé med potatisterrin och pepparsås
Catarina König KM2023
POPULÄRT
En perfekt biff med bea
Tareq Taylor ny 2024
Betyg: 5 av 5 (10 röster)

En perfekt biff med bea

Tareq Taylor
POPULÄRT
Entrecôte med café de paris-smör och pommes NY
stefan ekengren profilbild ny
POPULÄRT
Biff tagliata med rostad vitlökssås
Jennie Walldén KM
Betyg: 4.8 av 5 (603 röster)

Biff tagliata med rostad vitlökssås

Jennie Walldén
40 min