Presenteras av Kökets kurser

Presenttips! Ge bort en matlagningskurs som är helt online

Vad ger man i present till någon som redan har allt? Ny kunskap och inspiration till stordåd i köket såklart! Här är 5 bra skäl att ge bort en onlinekurs från Köket till någon du tycker om

1. Kul att lära sig något nytt!

Att lära sig göra något från grunden är kul, och även en onlinekurs kan vara social och en rolig aktivitet att göra ihop! Gå gärna kursen tillsammans med din vän, mamma eller käresta och bjud varandra på middag sen. 

I Tommy Myllymäkis kurs Bli en mästare på såser  lär han ut allt man behöver för att kunna imponera med en riktigt god sås; från att sätta egen fond och buljong till att vispa ihop en perfekt hollandaise på 1 minut!  

Se trailer för Bli en mästare på såser >>  

2. Kursen börjar när och var du vill

En matlagningskurs på lokal är inte alltid något alla har tid eller möjlighet att ta sig iväg på, och hur prickar man rätt datum på en sådan present? Kökets kurser är helt online och videolektionerna går lika bra att följa på surfplattan eller datorn i favoritfåtöljen som i mobilen på tågresan. Hänger du inte med på något moment är det bara att pausa och spola tillbaka. 

3. Proffsen lär ut de bästa knepen 

Vem är bättre på att lära ut hur du kokar såser och fonder än en prisbelönt kock som Tommy Myllymäki? Du kan alltid lita på att vi hittat en lärare som har lång erfarenhet och verkligen kan sina saker i ämnet. 

Många av mina framgångar har kommit på grund av att jag kokt en väldigt god sås 

Hör proffskocken Tommy Myllymäki berätta om sin kurs Bli en mästare på såser,
Se trailern >>  

4. En present som räcker länge

Japp, den som fått en kurs kan logga in hur många gånger som helst för att repetera! Kunskapsbanken med experttipsen kommer alltid finnas tillgänglig att återvända till när man vill och behöver. Perfekt att ha en kock-kompis som stöttar inför middagsbjudningen eller kalaset, eller hur?

5. Snabbt & enkelt att fixa!

Ute i sista minuten? Inga problem! Det är busenkelt att ge bort en kurs, du får ett presentkort med mottagarens inloggningskod att skriva ut direkt.

Köp ditt presentkort här >>

Se gratis smakprov ur kursen >> 

Presenttips från Köket