Kökets kurser - en annorlunda present

Presenten till den som har allt!

Vad ger man i present till någon som redan har allt? Ny kunskap och inspiration till stordåd i köket såklart! Här är 5 bra skäl att ge bort en onlinekurs till någon du tycker om!

1. Kul att lära sig något nytt!

Att lära sig göra något från grunden är kul, och även en onlinekurs kan vara social och en rolig aktivitet att göra ihop! Gå gärna kursen tillsammans med din vän, mamma eller käresta och bjud varandra på middag sen. 

Men lika mysigt är det att krypa upp i soffan med en kopp te och kika på kursen när våra kockar delar med sig av sina bästa tips, knep och hemligheter.

Köp ett presentkort

2. Kursen börjar när och var du vill

Kökets kurser är helt online och videolektionerna går lika bra att följa på surfplattan eller datorn i favoritfåtöljen som i mobilen på tåg- eller flygresan. 

Kurserna innehåller flera olika delmoment, vilket gör dem spännande och inte så långdragna. Hänger du inte med på något moment är det bara att pausa och spola tillbaka. 

Köp ett presentkort

3. Proffsen lär ut de bästa knepen

Vem är bättre på att lära ut hur du kokar såser och fonder än en prisbelönt kock som Tommy Myllymäki? 

Se trailer för Tommys kurs: Bli en mästare på såser

Eller vår duktiga konditor Tea Malmegård som du kan se på lördagsmornar i Kökets baktips på TV4. Hennes tips på hur du spritsar, bakar och dekorerar tårtor är perfekt att ge bort till den som gillar att baka. 

Läs mer om Teas tårtkurs här!

Eller vår kurs med inspirerande kocken Paul Svensson, Sveriges guru när det kommer till att trolla fram rätter med grönsaker och lära oss om matsvinn. 

Här kan du läsa om Pauls kurs: Skapa magi med grönsaker.

Eller har du alltid varit sugen på att lära dig mer om spännande smaker från Mellanöstern? Zeina lär dig allt och lite till om allt från kryddor till kebabkött, meze och klassiska röror och såser.

Läs mer om Zeinas kurs här!

4. En present som räcker länge

Japp, den som fått en kurs kan logga in hur många gånger som helst för att repetera! Kunskapsbanken med experttipsen kommer alltid finnas tillgänglig att återvända till när man vill och behöver. Perfekt att ha en kock-kompis som stöttar inför middagsbjudningen eller kalaset, eller hur?

Köp ett presentkort

5. Snabbt & enkelt att fixa!

Ute i sista minuten? Inga problem! Det är busenkelt att ge bort en kurs, du får ett presentkort med mottagarens inloggningskod att skriva ut direkt.

Här kan du köpa och skriva ut presentkort >>

Se gratis smakprov ur kursen >> 

Till alla Kökets kurser >>